Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6+128GB Bronze - Redmi Note 10 Pro Quad-kamera och kraftfullt batteri
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Redmi Note 10 Pro Quad-kamera och kraftfullt batteri

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6+128GB Bronze

  Art.nr: 1018237
  • 108 MP AI Quad-kamera
  • 6 GB RAM + 128 GB lagring
  • IP 53 stänksäkerhet
  • Kraftfullt batteri på 5 020 mAh
  • Fingeravtryckssensor på sidan
Färg: Brons

Abonnemang

3 690:-

Delbetala från 346:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6+128GB Bronze
Produkt du tittar på: Redmi Note 10 Pro Quad-kamera och kraftfullt batteri
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6+128GB Bronze

3 690:-

SanDisk 32GB Ultra microSDHC

129:-


  • Pris: 4 267:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Redmi Note 10 Pro är en telefon utrustad med de allra viktigaste funktionerna och dessutom ett kraftfullt batteri som håller länge. Med en bakkamera på 108 mp tar Redmi Note 10 Pro fantastiska bilder. Telefonen är även försedd med en Dot Drop Corning Gorilla® Glass 5 display och är stänksäker.  AI-tjänster hjälper dig i fotograferingen och möjliggör upplåsning via ansiktsigenkänning. Den energieffektiva mobilplattformen MediaTek Helio G80 ansvarar för driften och bidrar till att batteriet håller i flera dagar.

Omvärdera allt du vet om nattfotografering

Med en 108MP bakre fyrkamera med 9-i-1-pixelbinning och Dual Native ISO-teknologi tar Redmi Note 10 Pro fantastiskt detaljerade bilder med klarförbättrad bearbetning och högt dynamiskt omfång. Med Redmi Note 10 Pro:s Night mode 2.0 kan du omvärdera allt du vet om nattfotografering – använder en avancerad RAW-multiramalgoritm för skarpa och ljusa bilder.  Hoppas du på att ditt innehåll ska bli viralt? Redmi Note 10 Pro hjälper dig att komma dit med nya kreativa foto- och videofunktioner, inklusive Pro time-lapse, Dual Video, lång exponering, telemacro och ShootSteady.

nightmood

Perfekt balans mellan prestanda och skönhet

Redmi Note 10 Pro designades med eftertanke på användaren och har uppnått en perfekt balans mellan prestanda och skönhet. Telefonens nya Arc-fingeravtryckssensor sitter nu jämnt med enheten, sömlöst integrerad för en bekvämare känsla i handen utan att kompromissa med användarvänligheten. Telefonen är lika tålig som den är elegant, med Corning® Gorilla® Glass 5 på framsidan som skyddar displayen mot fula repor.

display

Display med härlig och hög användarvänlighet

Med en imponerande 6,67 ”AMOLED Dot Display uppnår Redmi Note 10 Pro ett bildförhållande på 20:9, och skärmen är lika härlig att titta på som den är att använda. Den höga uppdateringsfrekvensen på 120Hz möjliggör en mjukare upplevelse både vid daglig användning, som i mobilspel. Medan dess imponerande samplingsfrekvens på 240Hz ger förbättrad känslighetskontroll och lägre latens för att ge dig en mer responsiv skärm. Telefonen är försedd med dubbla högtalare på båda sidor som ger en mer uppslukande ljudupplevelse, perfekt för att streama innehåll, spela spel eller lyssna på din favoritmusik.

Processor och batteri för en äventyrare

Redmi Note 10 Pro är snabbare och mer effektiv än någonsin tidigare tack vare Qualcomm Snapdragon 732G mobilplattform byggd på en 8nm tillverkningsprocess. Det kraftfulla 52020 mAh (typ) batteri står pall för alla livets äventyr, och med 33 W trådansluten laddning behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ladda ur vid hög belastning. 

Kapaciteten på 5 020 mAh batteri betyder upp till tre dagars normal användning på bara en laddning, 25 % längre än marknadsstandard. Om vi bortser från batteritiderna som är snarlika i jämförelse med föregångaren, så garanteras även batteriet i Redmi 9 att hålla för över 1000 laddningar utan försämring. 

battery-pro