Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Paket med Xiaomi Mi 10T Pro och robotdammsugare

Xiaomi Mi 10T Pro 8+256GB 5G Lunar Silver + Mi Robot Vacuum-Mop Essential

  Art.nr: P957
 • Mi Robot Vacuum-Mop Essential ingår
 • 6,67" FHD-skärm 144Hz
 • 8 GB RAM + 256 GB lagring
 • Trippelkamera med 108 megapixlar
 • 5G-ready

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Xiaomi Mi 10T Pro 8+256GB Lunar Silver
 • 1 st
  Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential
Xiaomi Fullspäckad Android-mobil med högupplöst trippelkamera

6 790:-

Gör dig redo för Xiaomi Mi 10T Pro. Närbilder och ultravidvinkel i riktigt hög upplösning på 108 megapixlar, video i 8K med OIS, superjämn uppdatering med 144 Hz-skärm, en flaggskeppsprocessor och inbyggt stöd för 5G är bara några av egenskaperna. Mi 10T Pro är en smartphone som inte sparat på krutet utan ger dig otroligt mycket mobil för pengarna. Som pricken över i'et får du även ett kraftfullt batteri som räcker länge och snabbt laddas upp igen. 

144Hz Adaptive Sync True Color-skärm

Det är dags att dina foton blir lika levande som ditt liv! Mi 10T Pro har en uppdateringsfrekvens på 144 Hz för mjukare och stabilare bildväxlingar, både när du scrollar sociala medier och tittar på film. Dessutom kan telefonen automatiskt anpassa sig till innehållet - till exempel njuta av din favoritfilm vid 48 Hz till att titta på TV-serier vid 50 Hz, från att streama video vid 30 Hz eller 60 Hz till att bläddra i sociala medier eller spel på upp till 144 Hz. Mi 10T Pro garanterar en smidig upplevelse och optimal batterianvändning. Med läsläge 3.0 simulerar skärmen den naturliga pappersstrukturen för att skydda dina ögon. Dessutom har Mi 10T Pro MEMC som gör dina videos jämna och "flytande".

Högupplöst trippelkamera

Xiaomi har länge varit med i toppen bland mobiltillverkare som pushar gränserna för mobilkameran. Mi 10T Pro tar över stafettpinnen med sin 108 megapixels-kamera och lägger i en växel till med optisk bildstabilisering och stöd för 8K-video. Uppsättning på baksidan av Mi 10T Pro består av tre kameralinser; 108 mp primärlins, en 13 mp ultravidvinkel samt en 5 mp macro-lins.

Kameran på framsidan består av en 20 megapixels-lins med HDR och AI-porträtt.

Xiaomi Mi 10T Pro mobiltelefon med 108 megapixel trippelkamera

Xiaomi har lagt till nya och dynamiska fotograferingsfunktioner som Foto- och videokloner, lång exponering, time-lapse selfie, tidsinställd burst och dubbel video för förhöjd kreativitet samt kuratering, vilket är en funktion som gör det lättare att upptäcka, filtrera och dela dina bilder.

Redo för 5G

Med flaggskeppsprocessorn Qualcomm® Snapdragon ™ 865 som motor, erbjuder Mi 10T Pro extrem energieffektivitet, prestanda och 5G-stöd. Inbyggt stöd för det nya 5G-nätet försäkrar dig om att Mi 10T Pro är en mobiltelefon rustad för framtiden. Den grymma grafikmotorn Qualcomm® Adreno ™ 650 GPU ger dig en gamingupplevelse i stil med desktop-datorer.

Kraftfullt batteri

Med sitt rejält tilltagna batteri så kommer Xiaomi Mi 10T Pro hålla energinivån längre än dig. Mi 10T Pro har ett av Xiaomis största flaggskeppsseriebatterier, nämligen ett 5000 mAh som ser till att batteritid inte kommer vara ett bekymmer. När du ändå är dags för påfyllning kommer du snabbt vara på banan igen tack vare MMT-teknik (Middle Middle Tab) och exceptionellt snabb och unikt utformad 33 W-laddning. En 33 W snabbladdare är inkluderad i lådan med Mi 10T Pro.

Observera att medföljande tillbehör kan skilja mellan marknader

Xiaomi Kraftfull robotdammsugare med moppfunktion

2 490:-
Den här produkten säljs inte separat

Dammsuga och moppa dina golv på samma gång med Mi Robot Vacuum Mop Essential! Med en sugkraft på 2200 Pa, fångar den enkelt upp en stor mängd damm och smuts. Den laddar sig själv vid behov och styrs enkelt via en app, var du än befinner dig i världen!

Städa överallt

Med nya robotdammsugaren från Xiaomi kan du städa hela huset utan anstängning eftersom den kommer åt överallt, även under stolar och bord. Den övervinner också hinder som är upp till 1,7 cm höga, så en slarvig kabel är inte längre ett hinder för Mi Robot Vacuum Mop Essential. 

Avancerat navigationssystem

Mi Robot Vacuum Mop är utrustad med ett avancerat systemchip och en algoritm som snabbt läser av dina rum för den mest  effektiva städningen. Lasersensorn som är placerad i mitten av enheten har 15 högkalitativa och precisa sensorer som hjälper dammsugaren att inte fastna på vägen eller falla nerför trappor. Den tar sig enkelt över uppemot 2 cm höga trösklar och mattor så du med säkerhet vet att dammsugaren kan jobba även om du inte är hemma.

Moppa golven med din dammsugare

Mi Robot Vacuum Mop Essential har en vattentank på 200 ml för våtrengöring, så förutom att bli av med dammet, torkar den också bort smutsen. Dessutom justeras vattenflödet elektroniskt vilket gör att den alltid moppar din golv jämnt utan risk för läckor och skador på dina golv. Vill du kan du själv reglera mängden vatten som utvisas genom att välja mellan 3 nivåer.

Imponerande sugkraft 2200Pa

Pa är en av de mest intressanta parametrarna när man talar om en dammsugare, och Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential har en sugkraft på 2200 Pa, så att den kan fånga upp en stor mängd damm och smuts effektivt. Det är slitstark och perfekt om du har husdjur hemma och vill bli av med små hår i hemmet.

Med en sugförmåga på 2200Pa är den starkare än många premiumdammsugare på marknaden och kan köras i fyra olika lägen/hastigheter beroende på hur ditt hem ser ut och hur snabbt du vill få städat.

Helt självgående

Det stora lithiumbatteriet på 2500mAh kan på en laddning städa uppemot 120 kvadratmeter. När batteriet är nere på 15% tar den sig självmant till laddningstationen för att snabbt ladda upp och sedan fortsätta städa. Den är helt självgående så du kan städa utan att vara hemma, hur stort utrymme du än har

Mi Home app och kompatibel med Google Assistant och Alexa

Med hjälp av din Mi Home-app kan du följa och planera din städning i realtid. Du kan kartlägga hur och vad du vill att den städar, schemalägga städning och få full kontroll på eventuella störningar, var du än befinner dig. Den är dessutom kompatibel med bl a Google Assistant och Alexa och har även stöd för röststyrning.

P957 P957 Xiaomi Xiaomi Mi 10T Pro 8+256GB 5G Lunar Silver + Mi Robot Vacuum-Mop Essential Xiaomi 9280 SEK 9280 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefoner
 3. Xiaomi