Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Anderssons praktiska mobilskal för iPhone 6 / iPhone 6s med gummibaksida och aluminiumram skyddar din telefon mot repor och stötar. Med utskurna hål för kamera och knappar har du alltid tillgång till din smartphones alla funktioner. Den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad.

Skyddet har en mjuk baksida i transparent TPU och aluminiumram vilket gör att din telefons kanter är extra skyddade och fodralet blir stabilare.

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • Laga repor och sprickor i mobildisplayen
  • För alla typer av glasskärmar/glasytor
  • Tvåstegsprocess

99:-

Andersson Andersson Soft Flex Case iP6s Blue Anderssons praktiska mobilskal för iPhone 6 / iPhone 6s med gummibaksida och aluminiumram skyddar din telefon mot repor och stötar. Med utskurna hål för kamera och knappar har du alltid tillgång till din smartphones alla funktioner. Den tunna designen gör att din telefon förblir slimmad. Skyddet har en mjuk baksida i transparent TPU och aluminiumram vilket gör att din telefons kanter är extra skyddade och fodralet blir stabilare. Mobiltelefontillbehör 1 1 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör