Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Displayskydd i extremt härdat glas till iPhone 8 / 7 / 6s / 6

ZAGG InvisibleShield Glass+ iPhone 6/6s/7/8

  Art.nr: 248356
 • Reptåligt härdat premiumglas
 • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
 • Enkel och exakt montering
 • Ion Matrix™-teknologi
 • Livstidsgaranti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield Glass+ för Apple iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 och iPhone 8 är ett av marknadens starkaste displayskydd du kan sätta på din mobil. Tillverkat i härdat glas är Glass+ tre gånger så starkt som ett vanligt displayskydd, som skyddar din mobilskärm mot repor, slag, smuts och spräckt display om du tappar mobilen. Materialet är superstarkt och reptåligt men fortfarande riktigt tunt och har en perfekt passform runt knappar, kamera och högtalare.

Branschledande displayskydd

InvisibleShield Glass+ är tillverkat i Ion Matrix™ - det just nu mest avancerade skyddet mot stötar och repor. Materialet stärks kemiskt på molekylär nivå för att bevara den glasliknande känslan och skydda din skärm som aldrig tidigare. Ion Matrix bidrar till ett ultimat skydd mot tapp, slag och repor så att du kan använda din telefon utan oro.

100% klarhet och skärpa

Högkvalitativt tempererat glas ger dig maximal bildskärpa, känslan är som om det vore originalglaset, samtidigt som det har en anmärkningsvärd precision vid beröring. En smutsavvisande beläggning gör att skyddet - och din skärm - håller sig ren och fin samtidigt.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.

Lätt att applicera

InvisibleShield Glass+ är på ena sidan täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter tätt mot displayen utan att minska dess känslighet. Att applicera glasskyddet är otroligt enkelt, rikta in det, tryck lite lätt och se sedan hur det sakta suger sig fast på din enhet.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • 2-i-1-lösning
 • 3 kortfack + sedelficka
 • Ställfunktion

299:-

ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass+ iPhone 6/6s/7/8 IP7LGC-F00 ZAGG InvisibleShield Glass+ för Apple iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 och iPhone 8 är ett av marknadens starkaste displayskydd du kan sätta på din mobil. Tillverkat i härdat glas är Glass+ tre gånger så starkt som ett vanligt displayskydd, som skyddar din mobilskärm mot repor, slag, smuts och spräckt display om du tappar mobilen. Materialet är superstarkt och reptåligt men fortfarande riktigt tunt och har en perfekt passform runt knappar, kamera och högtalare. Branschledande displayskydd InvisibleShield Glass+ är tillverkat i Ion Matrix™ - det just nu mest avancerade skyddet mot stötar och repor. Materialet stärks kemiskt på molekylär nivå för att bevara den glasliknande känslan och skydda din skärm som aldrig tidigare. Ion Matrix bidrar till ett ultimat skydd mot tapp, slag och repor så att du kan använda din telefon utan oro. 100% klarhet och skärpa Högkvalitativt tempererat glas ger dig maximal bildskärpa, känslan är som om det vore originalglaset, samtidigt som det har en anmärkningsvärd precision vid beröring. En smutsavvisande beläggning gör att skyddet - och din skärm - håller sig ren och fin samtidigt. Livstidsgaranti Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet. Lätt att applicera InvisibleShield Glass+ är på ena sidan täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter tätt mot displayen utan att minska dess känslighet. Att applicera glasskyddet är otroligt enkelt, rikta in det, tryck lite lätt och se sedan hur det sakta suger sig fast på din enhet. iPhone 2,7 3 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Displayskydd
 4. iPhone