Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield HD Dry för Apple iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s och iPhone 6 är ett tåligt displayskydd som täcker hela skärmen på telefonen med perfekt passform runt högtalare, kamera och knappar. InvisibleShield HD Dry fungerar som en skyddsfilm framför skärmen och har självläkande teknologi som skyddar din mobiltelefon mot repor, slag och smuts. 

Ett skydd för mobilskärmen

InvisibleShield HD Dry är tillverkat av ett unikt material, framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på arméns helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till InvisibleShield. Den självläkande Nano-Memory-teknologin återställer dessutom skyddet om en repa skulle uppstå.
HD Dry är extremt tålig, men låter samtidigt displayens färger lysa klart och tydligt tack vare sin glasliknande yta. 

Enkel montering

Det patenterade EZ Apply-systemet kombinerar avancerad kemi för att göra InvisibleShield enkel att applicera och se till att du får en bubbelfri montering. Se videon nedan för att se hur du fäster InvisibleShield på din telefon med bästa resultat.

Livstidsgaranti 

Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.

I paketet

  • Skärmskydd
  • Gummiskrapa 
  • Installationsanvisning 
ZAGG ZAGG InvisibleShield HD Dry iPhone 6/6s/7/8 IP7HDS-F00 ZAGG InvisibleShield HD Dry för Apple iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s och iPhone 6 är ett tåligt displayskydd som täcker hela skärmen på telefonen med perfekt passform runt högtalare, kamera och knappar. InvisibleShield HD Dry fungerar som en skyddsfilm framför skärmen och har självläkande teknologi som skyddar din mobiltelefon mot repor, slag och smuts.  Ett skydd för mobilskärmen InvisibleShield HD Dry är tillverkat av ett unikt material, framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på arméns helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till InvisibleShield. Den självläkande Nano-Memory-teknologin återställer dessutom skyddet om en repa skulle uppstå.HD Dry är extremt tålig, men låter samtidigt displayens färger lysa klart och tydligt tack vare sin glasliknande yta.  Enkel montering Det patenterade EZ Apply-systemet kombinerar avancerad kemi för att göra InvisibleShield enkel att applicera och se till att du får en bubbelfri montering. Se videon nedan för att se hur du fäster InvisibleShield på din telefon med bästa resultat. Livstidsgaranti  Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet. I paketet SkärmskyddGummiskrapa Installationsanvisning  iPhone 1 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Displayskydd
  4. iPhone