Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield Contour är ett displayskydd i härdat skyddsglas som täcker hela framsidan på din mobiltelefon. Detta är modellanpassat för Samsung Galaxy S8. Skärmskyddet har utvecklats för att vara i princip osynligt med kant-till-kanttäckning för att du inte ska störas av lossnande kanter runt om själva displayen. Det härdade glaset är av hög kvalitet och ger dig maximal bildskärpa, samtidigt som det har en hög touch-känslighet. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med ditt nya displayskydd.

Tips för bästa möjliga användning av ditt nya displayskydd:

 • Eftersom Samsung Galaxy S8 har en böjd skärm är det extra viktigt att rengöra skärmen ordentligt med medföljande Alco-pad samt putsduk (rengör gärna flera gånger) innan displayskyddet monteras på för ultimat fästning.
 • Vi vill gärna ge rådet att vara extra varsam med din Galaxy S8 10-20 minuter efter applicering av displayskyddet. 
 • Vid applicering av displayskydd på böjda skärmar är det extra viktigt att monteringen sker så rakt som möjligt. Det medföljer en installationsram som underlättar att få glaset helt rakt.  
 • Läs gärna instruktionerna en extra gång när du ska applicera displayskydd på en mobiltelefon med böjt glas då det är lurigare än när glaset är rakt.

På grund av S8:s böjda skärm kan touch-känslan påverkas negativt med displayskydd.

Instruktionsfilm:

Skydd uppbyggt i flera lager

Skyddet är uppbyggt med en självhäftande botten, ett skyddslager, ett reptåligt härdat glas och slutligen en oljeresistent beläggning.

Installationsram ingår

För att installationen av displayskyddet ska gå smidigt följer en installationsram med i paketet. Fäst skyddet på telefonen för att få en exakt positionering av glaset. Det är extra viktigt med en exakt positionering på Samsung Galaxy S8 eftersom displayen är kurvad. 

Kvalitet du kan lita på

Kanterna på skyddet är förstärkta för att verkligen hålla på plats, även efter lång tid och daglig användning av telefonen. Glaset är både reptålig, fettresistent och lätt att applicera utan att din mobildisplay förlorar skärpa och klarhet eller pekkänslighet.ZAGG är så säkra på sin produkt att de ger dig livstidsgaranti på sin produkt, vilket innebär att de ersätter ditt Glass Contour-skydd om det skulle bli slitet eller gå sönder under livstiden på din mobila enhet.

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Utsida i läderimitation
 • 2 kortfack + sedelficka
 • Ställfunktion för videoläge

199:-

ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass Contour Clear Galaxy S8 GS8CGS-F00 ZAGG InvisibleShield Contour är ett displayskydd i härdat skyddsglas som täcker hela framsidan på din mobiltelefon. Detta är modellanpassat för Samsung Galaxy S8. Skärmskyddet har utvecklats för att vara i princip osynligt med kant-till-kanttäckning för att du inte ska störas av lossnande kanter runt om själva displayen. Det härdade glaset är av hög kvalitet och ger dig maximal bildskärpa, samtidigt som det har en hög touch-känslighet. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt med ditt nya displayskydd. Tips för bästa möjliga användning av ditt nya displayskydd: Eftersom Samsung Galaxy S8 har en böjd skärm är det extra viktigt att rengöra skärmen ordentligt med medföljande Alco-pad samt putsduk (rengör gärna flera gånger) innan displayskyddet monteras på för ultimat fästning.Vi vill gärna ge rådet att vara extra varsam med din Galaxy S8 10-20 minuter efter applicering av displayskyddet. Vid applicering av displayskydd på böjda skärmar är det extra viktigt att monteringen sker så rakt som möjligt. Det medföljer en installationsram som underlättar att få glaset helt rakt.  Läs gärna instruktionerna en extra gång när du ska applicera displayskydd på en mobiltelefon med böjt glas då det är lurigare än när glaset är rakt.På grund av S8:s böjda skärm kan touch-känslan påverkas negativt med displayskydd. Instruktionsfilm: Skydd uppbyggt i flera lager Skyddet är uppbyggt med en självhäftande botten, ett skyddslager, ett reptåligt härdat glas och slutligen en oljeresistent beläggning. Installationsram ingår För att installationen av displayskyddet ska gå smidigt följer en installationsram med i paketet. Fäst skyddet på telefonen för att få en exakt positionering av glaset. Det är extra viktigt med en exakt positionering på Samsung Galaxy S8 eftersom displayen är kurvad.  Kvalitet du kan lita på Kanterna på skyddet är förstärkta för att verkligen hålla på plats, även efter lång tid och daglig användning av telefonen. Glaset är både reptålig, fettresistent och lätt att applicera utan att din mobildisplay förlorar skärpa och klarhet eller pekkänslighet.ZAGG är så säkra på sin produkt att de ger dig livstidsgaranti på sin produkt, vilket innebär att de ersätter ditt Glass Contour-skydd om det skulle bli slitet eller gå sönder under livstiden på din mobila enhet. Samsung 1,7 9 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Displayskydd
 4. Samsung