Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Displayskydd till Xperia Z1 Compact

ZAGG IS SONY Xperia Z1 Compact

  Art.nr: 199990
  • Skyddar mot repor och smuts
  • Livstidsgaranti
  • Självläkande material
  • 100% modellanpassad
  • Lätt att applicera - utan bubblor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm.

ZAGG InvisibleShield

Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield!

Hållbarhet

Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt.

Passform

Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motsvarande produkter.

Enkel montering

Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning.

Grepp

Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet.

I produktförpackningen medföljer:

- 1st skärmskydd
- Appliceringsvätska
- Gummiskrapa
- Installationsanvisning

ZAGG ZAGG IS SONY Xperia Z1 Compact XZCOWS-F00 Displayskydd är en enkel lösning till det vanliga problemet med repiga displayer. Skyddsfilmen fästes på displayen för att skydda mot repor och damm. ZAGG InvisibleShield Tillverkat av ett unikt material framtaget av den amerikanska militären för att skydda rotorbladen på armens helikoptrar från slitage. När det gäller hållbarhet och skydd saknas motsvarighet till Invisible Shield! Hållbarhet Tack vare Nano-Memory Technology är Invisible Shield självläkande och utgör ett otroligt skydd mot repor vilket kommer förlänga livslängden på din produkt. Passform Formbarheten, som gör att skydden passar din enhet, är överlägsen motsvarande produkter. Enkel montering Skärmskyddet appliceras lätt med medföljande appliceringsvätska och gummiskrapa. Se gärna på videon för komplett installationsanvisning. Grepp Materialet i Invisible Shield ger dig även bättre grepp om din enhet. Livstidsgaranti Om ditt InvisibleShield någonsin blir slitet eller skadat ersätts du med en ny produkt så länge du äger din enhet. I produktförpackningen medföljer: - 1st skärmskydd- Appliceringsvätska- Gummiskrapa- Installationsanvisning Sony 5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Displayskydd
  4. Sony