Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant, smidig dockstation till iPad, iPhone och iPod

Belkin Lightning Dock

  Art.nr: 195344
  • Fungerar med enheter som har Lightning-kontakt
  • Laddar och synkar
  • USB-anslutning
  • Kan kopplas direkt till datorn
  • Kan kopplas direkt till USB-adapter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Elegant, smidig dockstation till iPad, iPhone och iPod!

Denna eleganta dockstation erbjuder ett bekvämt, kompakt sätt att hålla din iPad, iPhone eller iPod touch laddad och synkad. Samtidigt som det ser riktigt bra ut.

Enheten som laddas håller en perfekt vinkel för att njuta av videoklipp på till exempel YouTube eller för att surfa på webben medans du laddar och synkar.

Ladda och synka via datorn

Denna docka har en inbyggd USB-kabel så att du kan ansluta den till din dator utan några problem. När du har anslutit den till din dator klarar den av att både ladda och synkronisera så att du alltid kan vara säker på att dina bilder, din data och annan information alltid sparas när du laddar enheten. 

Om du vill ladda den i ett vägguttag är det bara ansluta USB-kabeln till en adapter och koppla in i vägguttaget. Simpelt och enkelt.

OBS! ! Kompatibel med iPad (4:e generationen) och senare, iPad Mini (alla generationer), iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6+ och iPod Touch (5:e generationen). Alla produkter med Lightning-anslutning.

  

Belkin Belkin Lightning Dock F8J088bt Elegant, smidig dockstation till iPad, iPhone och iPod!Denna eleganta dockstation erbjuder ett bekvämt, kompakt sätt att hålla din iPad, iPhone eller iPod touch laddad och synkad. Samtidigt som det ser riktigt bra ut.Enheten som laddas håller en perfekt vinkel för att njuta av videoklipp på till exempel YouTube eller för att surfa på webben medans du laddar och synkar.Ladda och synka via datornDenna docka har en inbyggd USB-kabel så att du kan ansluta den till din dator utan några problem. När du har anslutit den till din dator klarar den av att både ladda och synkronisera så att du alltid kan vara säker på att dina bilder, din data och annan information alltid sparas när du laddar enheten. Om du vill ladda den i ett vägguttag är det bara ansluta USB-kabeln till en adapter och koppla in i vägguttaget. Simpelt och enkelt.OBS! ! Kompatibel med iPad (4:e generationen) och senare, iPad Mini (alla generationer), iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6+ och iPod Touch (5:e generationen). Alla produkter med Lightning-anslutning.   Dockningsstation 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Dockningsstation