Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

iCade Mobile - Spelkontroll till iPhone och iPod touch

ION iCade Mobile

  Art.nr: 186384
  • Kompatibel med över 100 spel
  • Tiltbar docka
  • Bluetooth
  • Ergonomisk design
  • Spela dina favoritspel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iCade Mobile - Mobilspel på en helt ny nivå

Ta ditt mobilspelande till nästa nivå med den ultimata handhållna spelkontrollen för iPhone och iPod touch.

Pekskärmar är bra för vissa spel, men när du vill behärska intensiva strider, racing eller äventyrs-spel behöver du mer än en pekskärm. Spelare i alla åldrar kommer att älska iCade Mobile som är utformad för att tillåta dig att spela moderna och retro spel som de var tänkt att spelas. iCade Mobile's fyr-vägs riktningsknapp, fyra knappar för tummen och fyra knappar för pekfingrarna är konstruerade för att tåla de mest intensiva knapptryckningar.

iCade Mobile får fingrarna ur vägen på skärmen och ger dig en fullständig överblick av vad du gör på spelet. En speciellt utformad vagga garanterar att din iPhone eller iPod touch har en solid, säker passform även under de mest intensiva spelsessionerna. Det går även att tilta din iPhone så att den sitter vertikalt istället för spel som t.ex Tetris eller Dr. Mario.

Anslutningen sker enkelt via Bluetooth så att du slipper sladdtrassel när du spelar. Det är en perfekt gadget att ha med på redan till barnen i bilen eller varför inte till din egna förstjusning på semestern.

iCade mobile är kompatible med över 100 olika appar och spel. T.ex finns en retropack med spel på Appstore som innehåller de flesta klassiska Nintendospelen som Super Mario, Ice climber och många många fler.

Innehåll i paketet:

iCade Mobile enhet
Snabbstartsguide
Garanti & Manual

ION ION iCade Mobile iCade Mobile iCade Mobile - Mobilspel på en helt ny nivåTa ditt mobilspelande till nästa nivå med den ultimata handhållna spelkontrollen för iPhone och iPod touch.Pekskärmar är bra för vissa spel, men när du vill behärska intensiva strider, racing eller äventyrs-spel behöver du mer än en pekskärm. Spelare i alla åldrar kommer att älska iCade Mobile som är utformad för att tillåta dig att spela moderna och retro spel som de var tänkt att spelas. iCade Mobile's fyr-vägs riktningsknapp, fyra knappar för tummen och fyra knappar för pekfingrarna är konstruerade för att tåla de mest intensiva knapptryckningar.iCade Mobile får fingrarna ur vägen på skärmen och ger dig en fullständig överblick av vad du gör på spelet. En speciellt utformad vagga garanterar att din iPhone eller iPod touch har en solid, säker passform även under de mest intensiva spelsessionerna. Det går även att tilta din iPhone så att den sitter vertikalt istället för spel som t.ex Tetris eller Dr. Mario.Anslutningen sker enkelt via Bluetooth så att du slipper sladdtrassel när du spelar. Det är en perfekt gadget att ha med på redan till barnen i bilen eller varför inte till din egna förstjusning på semestern.iCade mobile är kompatible med över 100 olika appar och spel. T.ex finns en retropack med spel på Appstore som innehåller de flesta klassiska Nintendospelen som Super Mario, Ice climber och många många fler.Innehåll i paketet:iCade Mobile enhetSnabbstartsguideGaranti & Manual Dockningsstation 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Dockningsstation