Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Android-docka med Bluetooth och basreflexhögtalare

Philips AS360/12

  Art.nr: 193643
  • Android-dockning
  • Bluetooth
  • aptX®-teknik
  • USB- & AUX-anslutning
  • "Philips Bluetooth Audio Connect" widget

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Strömma musik via Bluetooth med HiFi-kvalitet

AS360 använder sig av aptX-musikströmning, denna teknik tar ljudet till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. AS360 är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-aptX®-teknik med HiFi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud.

Kompatibel med de senaste Android™-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter med möjlighet att ansluta via Bluetooth kan du njuta av trådlös musik med riktigt hög kvalitet utan sladdar och jobbiga anslutningar.

Enkelt att ansluta, enkel att använda

Med hjälp av widget-programmet "Philips Bluetooth Audio Connect" (laddas ner från Google Play) kan du enkelt ansluta och para ihop dina mobila enheter med vilken Philips Bluetooth-ljudenhet som helst. Starta programmet för att automatiskt, utan massa krångel, para ihop din enhet till AS360.

När du har anslutit till ljudenheten kan du byta namn på enheten, ändra ikon och sortera bland fler ljudenheter som du har i hemmet. Med hjälp av denna funktion kan du enkelt växla mellan dina olika Bluetooth-enheter.

Högtalarsystem med basreflex

Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resulutatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en traditionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

Ljudingång för enkel musikuppspelning

Med en enkel anslutning kan du njuta av musik från enheter som inte använder sig av Bluetooth. Det kan vara surfplattor, bärbara datorer, TV-enheter eller stationära datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) på din AS360. När anslutningen upprättas kan du njuta av hela din musiksamling, simpelt och utan krångel.

AS360 är också utrustad med en USB-port, så att du kan ladda din MP3-spelare, surfplatta eller telefon.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips AS360/12 AS360/12 Strömma musik via Bluetooth med HiFi-kvalitet AS360 använder sig av aptX-musikströmning, denna teknik tar ljudet till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. AS360 är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-aptX®-teknik med HiFi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Kompatibel med de senaste Android™-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter med möjlighet att ansluta via Bluetooth kan du njuta av trådlös musik med riktigt hög kvalitet utan sladdar och jobbiga anslutningar. Enkelt att ansluta, enkel att använda Med hjälp av widget-programmet "Philips Bluetooth Audio Connect" (laddas ner från Google Play) kan du enkelt ansluta och para ihop dina mobila enheter med vilken Philips Bluetooth-ljudenhet som helst. Starta programmet för att automatiskt, utan massa krångel, para ihop din enhet till AS360. När du har anslutit till ljudenheten kan du byta namn på enheten, ändra ikon och sortera bland fler ljudenheter som du har i hemmet. Med hjälp av denna funktion kan du enkelt växla mellan dina olika Bluetooth-enheter. Högtalarsystem med basreflex Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resulutatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en traditionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud. Ljudingång för enkel musikuppspelning Med en enkel anslutning kan du njuta av musik från enheter som inte använder sig av Bluetooth. Det kan vara surfplattor, bärbara datorer, TV-enheter eller stationära datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) på din AS360. När anslutningen upprättas kan du njuta av hela din musiksamling, simpelt och utan krångel. AS360 är också utrustad med en USB-port, så att du kan ladda din MP3-spelare, surfplatta eller telefon. Dockningsstation 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Dockningsstation