Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Slimmad kompaktstereo med CD-spelare och DualDock!

Philips DCM2260/12

  Art.nr: 194437
 • 20 W RMS
 • Basreflex
 • DualDock
 • Spela upp musik från din iPhone eller iPod
 • USB-anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slimmad kompaktstereo med fantastiskt ljud!

Spela upp och ladda alla iPod-, iPhone- och iPad-enheter med DualDock. Du kan enkelt byta mellan Lightning- eller 30-stiftkontakt så att dockstationen passar både äldre och nya modeller. Det här musiksystemet har ett sensationellt ljud och ser fantastiskt ut i alla hem med sitt 2-i-1 bordsstativ för flexibla placeringsmöjligheter.

Du kan spela upp musik på flera olika sätt. Docka din iPhone eller iPod, anslut en MP3-spelare via AUX-ingången eller anslut ett USB-minne. Hur du än väljer att spela upp musik så kommer musiken låta levande och äkta!

Högtalare med basreflex

Basreflexhögtalare klarar av att ge en djup bas från kompakta och slimmade högtalarlådor. Det skiljer sig från vanliga baslådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet av denna tekniken blir en djupare, mer kontrollerad bas med mindre distorsion.

Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en konventrionell woofer för att på så sätt skapa en mäktig resonans så att även mindre högtalare klarar av att spela högt med bra ljud.

DualDock, ladda och spela upp musik samtidigt

DCM2260 kommer med en otroligt smart DualDock. Med en DualDock kan du enkelt byta vilken typ av anslutning du vill ska vara aktiv, antingen den nya Lightning-pin som återfinns på dom nya Apple-enheterna som till exempel iPhone 5, 5C och 5S eller så kan du använda dig av 30-pin anslutning som återfinns på äldre modeller som till exempel iPhone 3G, 4 och 4S.

DualDock klarar även att ladda din mobil samtidigt som du spelar upp musik. Så du behöver aldrig oroa dig att batteriet ska ta slut.

Digital FM-mottagare

Om du inte vill lyssna på musik via din mobil kan du istället lyssna på radio. Med digital FM-radio får du ytterligare musikalternativ att välja mellan. Att söka och spara dina favoritkanaler är supersimpelt, när du hittar den kanalen du söker håller du snabbvalsknappen intryckt och automatiskt sparas frekvensen så att du enkelt kan lyssna på kanalen nästa gång du startar enheten.

Titta även på

(6 st)
 • Bluetooth®
 • Basreflexhögtalare
 • USB, CD och 3,5 mm-ingång

1 890:-

Philips Philips DCM2260/12 DCM2260/12 Slimmad kompaktstereo med fantastiskt ljud! Spela upp och ladda alla iPod-, iPhone- och iPad-enheter med DualDock. Du kan enkelt byta mellan Lightning- eller 30-stiftkontakt så att dockstationen passar både äldre och nya modeller. Det här musiksystemet har ett sensationellt ljud och ser fantastiskt ut i alla hem med sitt 2-i-1 bordsstativ för flexibla placeringsmöjligheter. Du kan spela upp musik på flera olika sätt. Docka din iPhone eller iPod, anslut en MP3-spelare via AUX-ingången eller anslut ett USB-minne. Hur du än väljer att spela upp musik så kommer musiken låta levande och äkta! Högtalare med basreflex Basreflexhögtalare klarar av att ge en djup bas från kompakta och slimmade högtalarlådor. Det skiljer sig från vanliga baslådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet av denna tekniken blir en djupare, mer kontrollerad bas med mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen vibrerar som i en konventrionell woofer för att på så sätt skapa en mäktig resonans så att även mindre högtalare klarar av att spela högt med bra ljud. DualDock, ladda och spela upp musik samtidigt DCM2260 kommer med en otroligt smart DualDock. Med en DualDock kan du enkelt byta vilken typ av anslutning du vill ska vara aktiv, antingen den nya Lightning-pin som återfinns på dom nya Apple-enheterna som till exempel iPhone 5, 5C och 5S eller så kan du använda dig av 30-pin anslutning som återfinns på äldre modeller som till exempel iPhone 3G, 4 och 4S. DualDock klarar även att ladda din mobil samtidigt som du spelar upp musik. Så du behöver aldrig oroa dig att batteriet ska ta slut. Digital FM-mottagare Om du inte vill lyssna på musik via din mobil kan du istället lyssna på radio. Med digital FM-radio får du ytterligare musikalternativ att välja mellan. Att söka och spara dina favoritkanaler är supersimpelt, när du hittar den kanalen du söker håller du snabbvalsknappen intryckt och automatiskt sparas frekvensen så att du enkelt kan lyssna på kanalen nästa gång du startar enheten. Dockningsstation 5 7 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Dockningsstation