Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättanvänd Bluetooth-handsfree till bilen

Jabra Drive

  Art.nr: 200385
  • Klart och tydligt ljud
  • Para upp till 8 st enheter
  • Användarvänlig
  • Kör säkert samtidigt som du pratar
  • Bluetooth 3.0

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Drive är en trådlös handsfree för dig med aktiv livsstil. Bilresor kan ge dig lite välbehövlig tid för andhämtning för att hinna i fatt och planera framtiden med familj och vänner via telefon. Med hjälp av en smart hands-free-lösning slipper du hålla i din mobiltelefon och kan föra samtal i bilen utan att kompromissa med säkerheten.

Jabra Drive är enkel att använda och röststyrningen vägleder dig när du ska para ihop den med din mobil  för första gången. När du placerat den på solskyddet ansluter Jabra Drive automatiskt till din kompatibla mobiltelefon varje gång du kliver in i bilen.

På väg med Jabra Drive

Njut av att prata fritt i mobilen, med ögonen riktade mot vägen och händerna på ratten. Med Jabra Drive behöver du inte ens sträcka dig efter telefonen när det ringer. Du har den alltid nära fingertopparna närhelst du är på vägen - tryck bara på den tilltagna knappen på in-car högtalartelefonen för att svara och avnjut sedan en kristallklar hands-free-konversation.

200385 Jabra Jabra Drive 100-49000001-60 Jabra Drive är en trådlös handsfree för dig med aktiv livsstil. Bilresor kan ge dig lite välbehövlig tid för andhämtning för att hinna i fatt och planera framtiden med familj och vänner via telefon. Med hjälp av en smart hands-free-lösning slipper du hålla i din mobiltelefon och kan föra samtal i bilen utan att kompromissa med säkerheten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Jabra Drive är enkel att använda och röststyrningen vägleder dig när du ska para ihop den med din mobil  för första gången. När du placerat den på solskyddet ansluter Jabra Drive automatiskt till din kompatibla mobiltelefon varje gång du kliver in i bilen. På väg med Jabra Drive Njut av att prata fritt i mobilen, med ögonen riktade mot vägen och händerna på ratten. Med Jabra Drive behöver du inte ens sträcka dig efter telefonen när det ringer. Du har den alltid nära fingertopparna närhelst du är på vägen - tryck bara på den tilltagna knappen på in-car högtalartelefonen för att svara och avnjut sedan en kristallklar hands-free-konversation. Hörlurar & Headset 3,5 14 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Hörlurar & Headset