Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-handsfree perfekt till bilen

Jabra Drive

  Art.nr: 200385
  • Klart och tydligt ljud
  • Para upp till 8 st enheter
  • Användarvänlig
  • Kör säkert samtidigt som du pratar
  • Bluetooth 3.0

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Jabra Drive är en trådlös handsfree för dig med aktiv livsstil. Bilresor kan ge dig lite välbehövlig tid för andhämtning för att hinna i fatt och planera framtiden med familj och vänner via telefon. Med hjälp av en excellent hands-free-lösning slipper du bryta mot trafikregler genom att hålla i din mobil och du kan använda tiden på bästa sätt och föra samtal i bilen utan att kompromissa med säkerheten.

Jabra Drive är väldigt enkel att förstå sig på. Du behöver inte göra några inställningar och den är så enkel att använda att du troligen inte ens behöver titta i handboken för att lista ut hur den fungerar. Röststyrningen vägleder dig när du första gången ska para ihop den med din mobil och så snart du placerat den på solskyddet kommer den automatiskt att anslutas till din kompatibla mobiltelefon varje gång du kliver in i bilen.
Sedan kan du fritt prata i mobilen, med ögonen riktade mot vägen och händerna på ratten. Med Jabra Drive behöver du inte ens sträcka dig efter telefonen när det ringer. Du har den alltid nära fingertopparna närhelst du är på vägen - tryck bara på den tilltagna knappen på in-car högtalartelefonen för att svara och avnjut sedan en kristallklar hands-free-konversation.

200385 Jabra Jabra Drive 100-49000001-60 Jabra Drive är en trådlös handsfree för dig med aktiv livsstil. Bilresor kan ge dig lite välbehövlig tid för andhämtning för att hinna i fatt och planera framtiden med familj och vänner via telefon. Med hjälp av en excellent hands-free-lösning slipper du bryta mot trafikregler genom att hålla i din mobil och du kan använda tiden på bästa sätt och föra samtal i bilen utan att kompromissa med säkerheten. Jabra Drive är väldigt enkel att förstå sig på. Du behöver inte göra några inställningar och den är så enkel att använda att du troligen inte ens behöver titta i handboken för att lista ut hur den fungerar. Röststyrningen vägleder dig när du första gången ska para ihop den med din mobil och så snart du placerat den på solskyddet kommer den automatiskt att anslutas till din kompatibla mobiltelefon varje gång du kliver in i bilen. Sedan kan du fritt prata i mobilen, med ögonen riktade mot vägen och händerna på ratten. Med Jabra Drive behöver du inte ens sträcka dig efter telefonen när det ringer. Du har den alltid nära fingertopparna närhelst du är på vägen - tryck bara på den tilltagna knappen på in-car högtalartelefonen för att svara och avnjut sedan en kristallklar hands-free-konversation. Hörlurar & Headset 3,6 12 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Hörlurar & Headset