Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JABRA MOTION är ett mycket bekvämt headset med alla de funktioner som man kan tänkas behöva. Ett exempel på en sådan funktion är de inbyggda rörelsesensorerna som reagerar på dina rörelser och olika ljudmiljöer, vilket möjliggör intuitiv samtalshantering. 

Röststyrning 

Med röststyrningen behöver du bara säga "answer" för att svara på samtal och den vikbara mikrofonarmen gör det också lätt att svara på och avsluta samtal. Detta betyder att du alltid kommer kunna ha två händer fria oavsett vad du gör.

Komfort 

Med Jabra Motion har man verkligen försökt få med alla de viktiga delar som ett riktigt bra headset är uppbyggt av. Man har bland annat satsat mycket på komfort, detta genom att möjliggöra justering av höjden på hörlurarna samt genom att med tre olika storlekar på öronpropparna skräddarsy just ditt headset.

Ljudkvalitet

Med Jabra Motion garanteras att vartenda ord du säger hörs tack vare bra ljudfunktioner – i alla miljöer. HD Voice, Noise Blackout 3.0 och vindbrusreducerande teknik ingår som standard.

Taltid: Upp till 7 timmar

Passningstid: Upp till 360 timmar

USB-laddning: Ja

Bluetooth-version: 4,0

Jabra Jabra Motion 100-99500000-60 JABRA MOTION är ett mycket bekvämt headset med alla de funktioner som man kan tänkas behöva. Ett exempel på en sådan funktion är de inbyggda rörelsesensorerna som reagerar på dina rörelser och olika ljudmiljöer, vilket möjliggör intuitiv samtalshantering.  Röststyrning  Med röststyrningen behöver du bara säga "answer" för att svara på samtal och den vikbara mikrofonarmen gör det också lätt att svara på och avsluta samtal. Detta betyder att du alltid kommer kunna ha två händer fria oavsett vad du gör. Komfort  Med Jabra Motion har man verkligen försökt få med alla de viktiga delar som ett riktigt bra headset är uppbyggt av. Man har bland annat satsat mycket på komfort, detta genom att möjliggöra justering av höjden på hörlurarna samt genom att med tre olika storlekar på öronpropparna skräddarsy just ditt headset. Ljudkvalitet Med Jabra Motion garanteras att vartenda ord du säger hörs tack vare bra ljudfunktioner – i alla miljöer. HD Voice, Noise Blackout 3.0 och vindbrusreducerande teknik ingår som standard. Taltid: Upp till 7 timmar Passningstid: Upp till 360 timmar USB-laddning: Ja Bluetooth-version: 4,0 Hörlurar & Headset 3,8 6 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Hörlurar & Headset