Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart bilhållare med magnetfunktion

Andersson AVC 2.4

  Art.nr: 241927
  • Hållare för ventilationsgaller i bilen
  • Perfekt för GPS-anvisningar
  • Passar alla smartphones
  • Magneter och stickers medföljer
  • Lätt att montera
149:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson AVC 2.4 är en diskret mobilhållare till bilen som gör att din telefon sitter säkert och stadigt. Bilhållaren har en klämma för ventilationsgallret i bilen och kan vridas i 360° för att passa alla typer av galler. Mobilen hålls fast mot hållaren med magneter så du enkelt kan trycka fast telefonen med en hand varje gång du sätter dig i bilen. Andersson AVC 2.4 mobilhållare för bilen passar perfekt till dig som ofta använder din smartphone när du kör bil, exempelvis för att kunna följa GPS-anvisningar eller spela musik. Sätt bara telefonen direkt mot fästet och påbörja din bilfärd.

Smart bilhållare till mobilen med magnet

Fästet kan även lätt tas loss från bilen och fungera som ett stativ till mobilen när du exempelvis kollar film.

Så här används mobilhållaren:

Alt 1
Om din smartphone har ett mobilskal på lägger du en metallbricka under mobilskalet. Mobilhållaren kommer snabbt att känna av magneten och därmed sitta stabilt på hållaren. Ingen klistersticker behövs.

Alt 2
Använder du inte mobilskal fäster du istället en magnetbricka direkt på din smartphone. För denna funktion medföljer transparenta stickers.
Steg 1: Fäst en transparent sticker på baksidan av telefonen
Steg 2: Fäst därefter magneten på stickern.

I förpackningen

  • Mobilhållare för ventilationsgaller
  • 3 x runda klisterfästen
  • 3 x rektangulära klisterfästen
  • 3 x transparenta klisterfästen


Runt klisterfäste: Ø 42 mm
Rektangulärt klisterfäste: 65 x 45 mm

Att tänka på vid trådlös laddning

En metallbricka på baksidan av telefonen kan inverka negativt på trådlös laddning. Tänk därför på att prova dig fram för att hitta den optimala placeringen av magnetbrickan på just din telefon. Kontaktytan för trådlös laddning sitter normalt sett i mitten på mobiltelefonen.