Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart mobilhållare för enkel enhandsanvändning

CLCKR Universal Grip Band

  Art.nr: 1006524
 • Passar alla smartphones
 • Nå hela skärmen med tummen
 • Ställfunktion för både landskaps- och porträttläge
 • Ger ett bättre grepp
 • Självhäftande 3M-tejp

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

CLCKR Universal Grip är en multifunktionell mobilhållare som ger dig en enkel enhandsanvändning för din smartphone. Du fäster den på baskidan av din smartphone, vilket gör att du får ett bekvämt och stabilt grepp om din telefon.
Med en slimmad design behöver man aldrig känna att den är i vägen, ställ in din önskade position oavsett om det är för samtal, video eller för att ta en bild.

Du justerar enkelt CLCKR Universal Grip genom att trycka på toppen för att sedan ställa in önskad vinkel, sedan skjuter du enkelt tillbaka för att få plats med din telefon i byxfickan.

Stabilt fäste för alla typer av aktiviteter

CLCKR är enkel att fästa på alla typer av smartphones. Med en självhäftande 3M-tejp sitter det säkert och lämnar inte några märken efter sig. Även om du är ute på stan, på joggingtur eller hemma så vet du att CLCKR sitter stabilt på din mobil.

Vad har man en CLCKR till?

CLCKR Universal Grip är en multifunktionell mobilhållare som du fäster på baksidan av din smartphone. Du kan enkelt fästa mobilhållaren på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. Det är ett perfekt tillbehör för de som ofta är iväg på evenemang och resor. Avlasta dina fingrar när du pratar i telefon, ställ ner för att spela in filmer eller varför inte ställa in den för att enkelt kunna se på film.

Titta även på

(10 st)
 • Passar nästan alla mobiltelefoner
 • Monteras i luftutblåset
 • 360-graders vridning

99:-

Titta även på

(10 st)
 • Passar nästan alla mobiltelefoner
 • Monteras i luftutblåset
 • 360-graders vridning

99:-

1006524 CLCKR CLCKR Universal Grip Band 34290 CLCKR Universal Grip är en multifunktionell mobilhållare som ger dig en enkel enhandsanvändning för din smartphone. Du fäster den på baskidan av din smartphone, vilket gör att du får ett bekvämt och stabilt grepp om din telefon.Med en slimmad design behöver man aldrig känna att den är i vägen, ställ in din önskade position oavsett om det är för samtal, video eller för att ta en bild. Du justerar enkelt CLCKR Universal Grip genom att trycka på toppen för att sedan ställa in önskad vinkel, sedan skjuter du enkelt tillbaka för att få plats med din telefon i byxfickan. Stabilt fäste för alla typer av aktiviteter CLCKR är enkel att fästa på alla typer av smartphones. Med en självhäftande 3M-tejp sitter det säkert och lämnar inte några märken efter sig. Även om du är ute på stan, på joggingtur eller hemma så vet du att CLCKR sitter stabilt på din mobil. Vad har man en CLCKR till? CLCKR Universal Grip är en multifunktionell mobilhållare som du fäster på baksidan av din smartphone. Du kan enkelt fästa mobilhållaren på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. Det är ett perfekt tillbehör för de som ofta är iväg på evenemang och resor. Avlasta dina fingrar när du pratar i telefon, ställ ner för att spela in filmer eller varför inte ställa in den för att enkelt kunna se på film. Mobilhållare & Gadgets 3 2 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilhållare & Gadgets