Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Få bättre grepp om mobilen med en Popsocket

Popsockets Black

  Art.nr: 1010488
  • Hopfällbar
  • Använd som stativ
  • PopGrip och PopTop-design
  • Perfekt för surf, gaming och textning
  • Kabelhantering för hörlurar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En Popsocket är en fiffig pryl som snabbt blev en populär supertrend. Fäst den på baksidan av din mobiltelefon för att få ett bättre grepp, enklare ta selfies och använda den som stativ när du tittar på film. Med en Popsocket eller två, bakom mobilen blir det lättare att ringa samtal, skriva meddelanden och surfa med en hand. Det smarta med Popsocket är att de är hopfällbara likt ett dragspel så du fortfarande kan stoppa ner mobilen i fickan eller väskan.

Ny PopTop-design

Den nya och vidareutvecklade designen ger dig ännu fler fördelar än tidigare. Med avtagbar PopTop kan du byta motiv på din Popsocket efter situation och när du har toppen borttagen får du dessutom stöd för trådlös laddning, utan att behöva ta av hela Popsocketen från din telefon.

Vad har man en Popsocket till?

PopSocket är en mobilhållare som du fäster på baksidan av mobilen. För lite större enheter såsom surfplattor kan det vara bra en bra idé med två Popsockets. Du kan enkelt flytta PopSockets från en produkt till en annan och de kan fästas på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. 
När du använder en PopSocket, dra ut den och placera mellan fingrarna för att få ett bekvämt och praktiskt grepp. Bättre och säkrare grepp är alltid bra, men kan vara extra tacksamt när du ska ta en selfie.
Din Popsocket kommer också fungera som ett litet stativ till din mobil eller surfplatta. Perfekt när du ska kolla på filmklipp eller använder mobilen som receptbok i köket. Slutligen kan Popsockets extraknäcka som kabelhållare till dina hörlurar.

Popsocket användningsområden
1010488 1010488 Popsockets Popsockets Black 800470 En Popsocket är en fiffig pryl som snabbt blev en populär supertrend. Fäst den på baksidan av din mobiltelefon för att få ett bättre grepp, enklare ta selfies och använda den som stativ när du tittar på film. Med en Popsocket eller två, bakom mobilen blir det lättare att ringa samtal, skriva meddelanden och surfa med en hand. Det smarta med Popsocket är att de är hopfällbara likt ett dragspel så du fortfarande kan stoppa ner mobilen i fickan eller väskan. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ny PopTop-design Den nya och vidareutvecklade designen ger dig ännu fler fördelar än tidigare. Med avtagbar PopTop kan du byta motiv på din Popsocket efter situation och när du har toppen borttagen får du dessutom stöd för trådlös laddning, utan att behöva ta av hela Popsocketen från din telefon. Vad har man en Popsocket till? PopSocket är en mobilhållare som du fäster på baksidan av mobilen. För lite större enheter såsom surfplattor kan det vara bra en bra idé med två Popsockets. Du kan enkelt flytta PopSockets från en produkt till en annan och de kan fästas på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. När du använder en PopSocket, dra ut den och placera mellan fingrarna för att få ett bekvämt och praktiskt grepp. Bättre och säkrare grepp är alltid bra, men kan vara extra tacksamt när du ska ta en selfie.Din Popsocket kommer också fungera som ett litet stativ till din mobil eller surfplatta. Perfekt när du ska kolla på filmklipp eller använder mobilen som receptbok i köket. Slutligen kan Popsockets extraknäcka som kabelhållare till dina hörlurar. Mobilhållare & Gadgets 3 4 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilhållare & Gadgets