Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Cykelanpassad mobilhållare som fästs på styrstammen

Spigen Gearlock MS100 Handlebar Bike Mount

  Art.nr: 1012130
 • Håller din enhet säker
 • Roterbar 360°
 • Dubbelhäftande adapter medföljer
 • Kompatibelt med Gearlock-mobilskal
 • Bas gjord i glasfiber

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Spigen Gearlock MS100 är en cykelanpassad mobilhållare som enkelt fästs på din cykels styre och håller din mobil säker oavsett vad du är ute på för äventyr. MS100 fästs på styrstammen eller direkt på styret och går enkelt att justera om du skulle vilja byta plats på det. Hållaren är kompatibel med mobilskal från Spigen Gearlock-serien, men det medföljer även en självhäftande universell adapter som du kan klistra på ditt nuvarande mobilskal.

Universell adapter medföljer

Spigen har tagit fram en hel serie med cykelrelaterade produkter, som kallas för Gearlock. Alla mobilhållare i serien använder samma typ av fästanordning, vilket kan vara extra praktiskt ifall du har fler cyklar eller använder olika hållare för olika aktiviteter. Med varje hållare får du dessutom en universell adapter, som klistras fast på baksidan av ditt nuvarande mobilskal.

Flexibel med 360° rotation

Genom att vara roterbar 360° kan hållaren vridas för att säkerställa bästa möjliga visningsvinkel. Kanske vill du ha din telefon i upprätt läge när du tävlar mot tidtagaruret, och kanske vill du ha den i liggande läge när du använder GPS-tjänster för att enklare hitta rätt. Oavsett vad du föredrar så är det enkelt att ställa in.

I förpackningen

 • Spigen Gearlock MS100 Stem Mount
 • Universal självhäftande Gearlock-adapter
 • Insexnyckel
 • Insexskruv
 • Monteringsanvisningar

Installationsguide

1012130 Spigen Spigen Gearlock MS100 Handlebar Bike Mount 36702 Spigen Gearlock MS100 är en cykelanpassad mobilhållare som enkelt fästs på din cykels styre och håller din mobil säker oavsett vad du är ute på för äventyr. MS100 fästs på styrstammen eller direkt på styret och går enkelt att justera om du skulle vilja byta plats på det. Hållaren är kompatibel med mobilskal från Spigen Gearlock-serien, men det medföljer även en självhäftande universell adapter som du kan klistra på ditt nuvarande mobilskal. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Universell adapter medföljer Spigen har tagit fram en hel serie med cykelrelaterade produkter, som kallas för Gearlock. Alla mobilhållare i serien använder samma typ av fästanordning, vilket kan vara extra praktiskt ifall du har fler cyklar eller använder olika hållare för olika aktiviteter. Med varje hållare får du dessutom en universell adapter, som klistras fast på baksidan av ditt nuvarande mobilskal. Flexibel med 360° rotation Genom att vara roterbar 360° kan hållaren vridas för att säkerställa bästa möjliga visningsvinkel. Kanske vill du ha din telefon i upprätt läge när du tävlar mot tidtagaruret, och kanske vill du ha den i liggande läge när du använder GPS-tjänster för att enklare hitta rätt. Oavsett vad du föredrar så är det enkelt att ställa in. I förpackningen Spigen Gearlock MS100 Stem MountUniversal självhäftande Gearlock-adapterInsexnyckelInsexskruvMonteringsanvisningar Installationsguide *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Mobilhållare & Gadgets 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilhållare & Gadgets