Nyhet

Smidig, vikbar gimbal för din mobiltelefon

ZHIYUN Smooth X Foldable Gimbal Grey

  Art.nr: 1013190
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Väger endast 246 g
 • Intelligent rörelsekontroll
 • Räckvidd upp till 260 mm
 • Växla mellan landskaps- och porträttläge

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slipp suddiga bilder och skakiga videos med Zhiyun Smooth X Gimbal. Med ZHIYUN Smooth X kan du ta skarpa bilder och filma handhållna videos med perfekta resultat. Smooth X väger endast 246g och med sin smidiga, hopfällbara storlek får den plats i jackfickan. Ge dig ut på äventyr och bevara dina minnen med Zhiyun Smooth X Gimbal. 

Enkel och praktisk gimbal

Zhiyun Smooth X Gimbal är vikbar och passar de flesta mobiltelefoner. Genom att rotera den vertikala armen kan du enkelt förvandla din gimbal till samma storlek som en handflata och enkelt ta med den i jackfickan eller handväskan. 

Ta selfie med gimbal

Vill du kunna ta selfies eller gruppbilder på ett smidigt sätt? Smooth X är utdragbar upp till 260 mm vilket gör att du enkelt kan inkludera alla dina vänner i dina bilder. 

Vidga dina vyer med vikbara Smooth-X från Zhiyun

Intelligent gimbal

Vem har inte drömt om en smart gimbal? Zhiyun Smooth X Gimbal har en intellient rörelsekontroll som gör att du kan styra din mobilkamera. Gör ett V-tecken eller vinka till kameran för att ta en bild eller starta filmning utan timer-inställningar.

Styr din gimbal med app

Zhiyun’s ZY Cami är en dedikerad app speciellt utvecklad för gimbalen Smooth-X. Appen har ett användarvänligt gränssnitt och passar lika bra till nybörjaren som till experten. I appen finner du filminställningen SMART som erbjuder en rad olika förprogrammerade teman för historieberättande, integrerat med skräddarsydd musik, kamerarörelser och specialeffekter.

Egenskaper:

 • Smidig och kompakt, väger endast 246 g
 • Vikbar, får enkelt plats i din ficka
 • Räckvidd upp till 260 mm
 • Intelligent rörelsekontroll
 • Dedikerad app med SMART-filminställning
 • Enkelt att växla mellan landskaps- och porträttläge

Titta även på

(4 st)
 • Mobilhållare med bildstabilisering
 • Kompakt och hopfällbar design
 • Upp till 15 timmar batteritid

1 199:-

Titta även på

(4 st)
 • Mobilhållare med bildstabilisering
 • Kompakt och hopfällbar design
 • Upp till 15 timmar batteritid

1 199:-

1013190 ZHIYUN ZHIYUN Smooth X Foldable Gimbal Grey C030020INT Slipp suddiga bilder och skakiga videos med Zhiyun Smooth X Gimbal. Med ZHIYUN Smooth X kan du ta skarpa bilder och filma handhållna videos med perfekta resultat. Smooth X väger endast 246g och med sin smidiga, hopfällbara storlek får den plats i jackfickan. Ge dig ut på äventyr och bevara dina minnen med Zhiyun Smooth X Gimbal.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Enkel och praktisk gimbal Zhiyun Smooth X Gimbal är vikbar och passar de flesta mobiltelefoner. Genom att rotera den vertikala armen kan du enkelt förvandla din gimbal till samma storlek som en handflata och enkelt ta med den i jackfickan eller handväskan.  Ta selfie med gimbal Vill du kunna ta selfies eller gruppbilder på ett smidigt sätt? Smooth X är utdragbar upp till 260 mm vilket gör att du enkelt kan inkludera alla dina vänner i dina bilder.  Intelligent gimbal Vem har inte drömt om en smart gimbal? Zhiyun Smooth X Gimbal har en intellient rörelsekontroll som gör att du kan styra din mobilkamera. Gör ett V-tecken eller vinka till kameran för att ta en bild eller starta filmning utan timer-inställningar. Styr din gimbal med app Zhiyun’s ZY Cami är en dedikerad app speciellt utvecklad för gimbalen Smooth-X. Appen har ett användarvänligt gränssnitt och passar lika bra till nybörjaren som till experten. I appen finner du filminställningen SMART som erbjuder en rad olika förprogrammerade teman för historieberättande, integrerat med skräddarsydd musik, kamerarörelser och specialeffekter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper: Smidig och kompakt, väger endast 246 gVikbar, får enkelt plats i din fickaRäckvidd upp till 260 mmIntelligent rörelsekontrollDedikerad app med SMART-filminställningEnkelt att växla mellan landskaps- och porträttläge Mobilhållare & Gadgets 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilhållare & Gadgets