Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson AVC 2.2 är en smidig hållare till din mobiltelefon för montering i bilen så du kan hålla händer på ratten och blicken på vägen. Du trycker in den i bilens ventilationsgaller och den stannar kvar där - stadigt. Greppet för mobilen är justerbart och passar alla telefoner med en bredd mellan 55-88 mm. Bilhållaren kan vridas så du kan ha både liggande och stående visning av mobilskärmen.

Ha din telefon inom synhåll för att kunna dra fördel utav navigeringsfunktioner, välja musik, tala handsfree- samtal och mycket mer. Att låta telefonen ligga löst i bilen är ödesdigert vid starka inbromsningar eller om olyckan skulle vara framme. Ha istället telefonen stabilt monterat med hjälp av Andersson AVC 2.2.

Titta även på

(2 st)
  • Hållare för ventilationsgaller i bilen
  • Perfekt för GPS-anvisningar
  • Passar alla smartphones

149:-

Titta även på

(2 st)
  • Hållare för ventilationsgaller i bilen
  • Perfekt för GPS-anvisningar
  • Passar alla smartphones

149:-

Andersson Andersson AVC 2.2 Andersson AVC 2.2 är en smidig hållare till din mobiltelefon för montering i bilen så du kan hålla händer på ratten och blicken på vägen. Du trycker in den i bilens ventilationsgaller och den stannar kvar där - stadigt. Greppet för mobilen är justerbart och passar alla telefoner med en bredd mellan 55-88 mm. Bilhållaren kan vridas så du kan ha både liggande och stående visning av mobilskärmen. Ha din telefon inom synhåll för att kunna dra fördel utav navigeringsfunktioner, välja musik, tala handsfree- samtal och mycket mer. Att låta telefonen ligga löst i bilen är ödesdigert vid starka inbromsningar eller om olyckan skulle vara framme. Ha istället telefonen stabilt monterat med hjälp av Andersson AVC 2.2. Mobilhållare 4,7 3 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilhållare