Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iDeal Magnet är ett magnetiskt fäste i borstad aluminium som gör vardagen enklare. Placera det där det passar dig bäst; i köket, bilen eller på kontoret. Fäster på de flesta ytor, magnetiskt eller på exempelvis instrumentbrädan med hjälp av stark 3M-gel som sitter på baksidan av iDeal Magnet. Perfekt när du vill ha telefonen nära. Den medföljande, tunna metallbrickan placeras i telefonens skal och håller din smartphone eller surfplatta (upp till 500 g) på plats. Dessutom är iDeal Magnet kompatibel med alla iDeal of Swedens magnetiska skal. 

iDeal of Sweden iDeal of Sweden iDeal Magnet IDM01 iDeal Magnet är ett magnetiskt fäste i borstad aluminium som gör vardagen enklare. Placera det där det passar dig bäst; i köket, bilen eller på kontoret. Fäster på de flesta ytor, magnetiskt eller på exempelvis instrumentbrädan med hjälp av stark 3M-gel som sitter på baksidan av iDeal Magnet. Perfekt när du vill ha telefonen nära. Den medföljande, tunna metallbrickan placeras i telefonens skal och håller din smartphone eller surfplatta (upp till 500 g) på plats. Dessutom är iDeal Magnet kompatibel med alla iDeal of Swedens magnetiska skal.  Mobilhållare 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilhållare