Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Robust och rejäl bilhållare till större smartphones som inte lämnar sugproppsmärken eller klibbiga limrester på varken din mobil eller i bilrutan. GripTight Auto Vent Clip XL från Joby är en universal bilhållare till stora smartphones med en bredd på ungefär 5-7 cm.

Fästs i ventilationsgallret

Joby GripTight Auto Vent Clip XL är designad för en snabb, diskret och justerbar montering i bilens luftventil för bekymmersfria handsfree-samtal och GPS-navigering. Denna variant är för extra stora smartphones, oavsett om det är iPhone, Android- eller Windowsenheter. Det breda greppet gör att du kan låta rejäla skyddsfodral sitta kvar på din telefon utan problem.GripTight Mount levereras monterad med Auto Vent Clip, men kan tas bort och användas separat. För in Auto Vent Clip mellan ventialtionsgallret och kläm åt.

Placera din telefon och justera vinkeln som du vill ha det. Tack vare kulleden kan du rotera i 360° och tilta i 20° så du kan ha både horisontell och vertikal orientering.

Passar även flygplansstolar

Som en bonus följer det även med en adapter som gör att du kan fästa GripTight Auto Vent Clip XL på flygplan, genom att klämma fast den bakom en stängd sätesbricka. Perfekt för den resande tjänstemannen eller varför inte för att låta mobilen stå för filmunderhållningen under flygresan.

Lätt och slitstark

Tillverkad av polykarbonat ABS-plast och förstärkt internt med tåligt rostfritt stål, så är GripTight Auto Vent Clip XL lätt men ändå starkt och hållbart. Ventilationsgreppet har slitstarkt och mjukt TPE-gummi för att undvika repor eller skrapmärken.

Specifikationer

  • Passar mobiler 54-72 mm breda
  • Kompatibel med Joby GorillaPods och andra stativ
  • Vikt: 48 gram
  • Mått: 27,5 x 126 x 59,5 mm


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Joby Joby GripTight Auto Vent Clip JB01381-BWW Robust och rejäl bilhållare till större smartphones som inte lämnar sugproppsmärken eller klibbiga limrester på varken din mobil eller i bilrutan. GripTight Auto Vent Clip XL från Joby är en universal bilhållare till stora smartphones med en bredd på ungefär 5-7 cm. Fästs i ventilationsgallret Joby GripTight Auto Vent Clip XL är designad för en snabb, diskret och justerbar montering i bilens luftventil för bekymmersfria handsfree-samtal och GPS-navigering. Denna variant är för extra stora smartphones, oavsett om det är iPhone, Android- eller Windowsenheter. Det breda greppet gör att du kan låta rejäla skyddsfodral sitta kvar på din telefon utan problem.GripTight Mount levereras monterad med Auto Vent Clip, men kan tas bort och användas separat. För in Auto Vent Clip mellan ventialtionsgallret och kläm åt. Placera din telefon och justera vinkeln som du vill ha det. Tack vare kulleden kan du rotera i 360° och tilta i 20° så du kan ha både horisontell och vertikal orientering. Passar även flygplansstolar Som en bonus följer det även med en adapter som gör att du kan fästa GripTight Auto Vent Clip XL på flygplan, genom att klämma fast den bakom en stängd sätesbricka. Perfekt för den resande tjänstemannen eller varför inte för att låta mobilen stå för filmunderhållningen under flygresan. Lätt och slitstark Tillverkad av polykarbonat ABS-plast och förstärkt internt med tåligt rostfritt stål, så är GripTight Auto Vent Clip XL lätt men ändå starkt och hållbart. Ventilationsgreppet har slitstarkt och mjukt TPE-gummi för att undvika repor eller skrapmärken. Specifikationer Passar mobiler 54-72 mm bredaKompatibel med Joby GorillaPods och andra stativVikt: 48 gramMått: 27,5 x 126 x 59,5 mm Mobilhållare 4 1 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilhållare