Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Få bättre grepp om mobilen med en Popsocket

Popsockets Popsocket - Black

  Art.nr: 247621
 • Hopfällbar
 • Använd som stativ
 • Ta selfies lättare
 • Perfekt för surf, gaming och textning
 • Kabelhantering för hörlurar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En Popsocket är en fiffig pryl som snabbt blev en populär supertrend. Fäst den på baksidan av din mobiltelefon för att få ett bättre grepp, enklare ta selfies och använda den som stativ när du tittar på film. Med en Popsocket eller två, bakom mobilen blir det lättare att ringa samtal, skriva meddelanden och surfa med en hand. Det smarta med Popsocket är att de är hopfällbara likt ett dragspel så du fortfarande kan stoppa ner mobilen i fickan eller väskan.

Vad har man en Popsocket till?

PopSocket är en mobilhållare som du fäster på baksidan av mobilen. För lite större enheter såsom surfplattor kan det vara bra en bra idé med två Popsockets. Du kan enkelt flytta PopSockets från en produkt till en annan och de kan fästas på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. 
När du använder en PopSocket, dra ut den och placera mellan fingrarna för att få ett bekvämt och praktiskt grepp. Bättre och säkrare grepp är alltid bra, men kan vara extra tacksamt när du ska ta en selfie.
Din Popsocket kommer också fungera som ett litet stativ till din mobil eller surfplatta. Perfekt när du ska kolla på filmklipp eller använder mobilen som receptbok i köket. Slutligen kan Popsockets extraknäcka som kabelhållare till din hörlurar.

Popsocket användningsområden

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • För exempelvis bilen
 • Kan fästas på nästan alla vertikala ytor
 • Enkelt att haka i och ur en popsocket

99:-

Popsockets Popsockets Popsocket - Black 101000 En Popsocket är en fiffig pryl som snabbt blev en populär supertrend. Fäst den på baksidan av din mobiltelefon för att få ett bättre grepp, enklare ta selfies och använda den som stativ när du tittar på film. Med en Popsocket eller två, bakom mobilen blir det lättare att ringa samtal, skriva meddelanden och surfa med en hand. Det smarta med Popsocket är att de är hopfällbara likt ett dragspel så du fortfarande kan stoppa ner mobilen i fickan eller väskan. Vad har man en Popsocket till? PopSocket är en mobilhållare som du fäster på baksidan av mobilen. För lite större enheter såsom surfplattor kan det vara bra en bra idé med två Popsockets. Du kan enkelt flytta PopSockets från en produkt till en annan och de kan fästas på de flesta ytor, inklusive skal och fodral. När du använder en PopSocket, dra ut den och placera mellan fingrarna för att få ett bekvämt och praktiskt grepp. Bättre och säkrare grepp är alltid bra, men kan vara extra tacksamt när du ska ta en selfie.Din Popsocket kommer också fungera som ett litet stativ till din mobil eller surfplatta. Perfekt när du ska kolla på filmklipp eller använder mobilen som receptbok i köket. Slutligen kan Popsockets extraknäcka som kabelhållare till din hörlurar. Mobilhållare 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilhållare