Prisvärd billaddare USB 1 A

Andersson Car USB Charger 1A

  Art.nr: 203377
  • Total output: 1 A (5 W)
  • 1x USB-A
  • Passar till mobiltelefon, GPS, m.m.
  • Kom fram med fulladdat batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Car USB Charger är en liten och kompakt billaddare för att ladda mobiltelefoner, GPS:er, bärbara spelkonsoler, powerbanks och andra mindre USB-enheter. Billaddaren passar i bilens cigarettuttag och har ett USB-A-uttag med en maxstyrka på 1 A. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. USB-kabel medföljer inte.

CE-märkt billaddare

Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

203377 Andersson Andersson Car USB Charger 1A NON20130064 Andersson Car USB Charger är en liten och kompakt billaddare för att ladda mobiltelefoner, GPS:er, bärbara spelkonsoler, powerbanks och andra mindre USB-enheter. Billaddaren passar i bilens cigarettuttag och har ett USB-A-uttag med en maxstyrka på 1 A. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. USB-kabel medföljer inte. CE-märkt billaddareBilladdaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Billaddare 4 1 9 SEK 9 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Billaddare