Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Billaddare med dubbla USB-portar

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A

  Art.nr: 1003997
  • Total output 2,4 A
  • 2x USB-A
  • För mobiler, surfplattor, GPS:er m.m.
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Car USB Charger är en billaddare med två USB-portar. Med sina dubbla USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt, utmärkt om ni har två mobiltelefoner eller andra enheter som behöver laddas under bilfärden. Billaddaren har maximal output på 2,4 A och kan användas i uttag för 12 V och 24 V.

Andersson Car USB Charger

Använd billaddaren för att ladda mobiltelefonen, surfplattan, GPS:en eller andra USB-drivna enheter och njut av fulladdade batterier vid bilresans slut. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet.

CE-märkt billaddare

Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

1003997 Andersson Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 2.4A UPS-119A Andersson Car USB Charger är en billaddare med två USB-portar. Med sina dubbla USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt, utmärkt om ni har två mobiltelefoner eller andra enheter som behöver laddas under bilfärden. Billaddaren har maximal output på 2,4 A och kan användas i uttag för 12 V och 24 V. Använd billaddaren för att ladda mobiltelefonen, surfplattan, GPS:en eller andra USB-drivna enheter och njut av fulladdade batterier vid bilresans slut. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. CE-märkt billaddare Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Billaddare 2,5 2 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Billaddare