Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Billaddare 4.8 A med dubbla USB-portar

Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 4.8A

  Art.nr: 1003999
 • Total ouput: 4,8 A
 • 2x USB-A 2,4 A
 • Slitstarkt metallhus i silver
 • För mobiler, surfplattor, GPS:er m.m.
 • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Car USB Charger är en kompetent billaddare med två USB-portar på 2,4 A vardera. Med dubbla USB-portar och en total output på 4,8 A kan du effektivt ladda två enheter samtidigt, perfekt för långa bilresor. Billaddaren går att använda i både 12 V och 24 V-uttag och ger en snabb och säker laddning under bilfärden. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet.

Använd billaddaren för att ladda din och din passagerares mobiltelefoner, GPS:en, surfplattan eller barnens bärbara spelkonsoler i baksätet och njut av fulladdade batterier vid resans slut. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet.

Andersson Car USB Charger

Strömstyrka på 2,4 A

Billaddarens USB-uttag har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  

CE-märkt billaddare

Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(8 st)
 • Total output: 6 A (36 W)
 • 2x USB-A 3 A
 • Quick Charge 3.0

149:-

Titta även på

Stöd för snabbare laddning

(8 st)
 • Total output: 6 A (36 W)
 • 2x USB-A 3 A
 • Quick Charge 3.0

149:-

1003999 Andersson Andersson Car USB Charger 2xUSB-A 2.4A, total 4.8A V-C204 black/silver Andersson Car USB Charger är en kompetent billaddare med två USB-portar på 2,4 A vardera. Med dubbla USB-portar och en total output på 4,8 A kan du effektivt ladda två enheter samtidigt, perfekt för långa bilresor. Billaddaren går att använda i både 12 V och 24 V-uttag och ger en snabb och säker laddning under bilfärden. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. Använd billaddaren för att ladda din och din passagerares mobiltelefoner, GPS:en, surfplattan eller barnens bärbara spelkonsoler i baksätet och njut av fulladdade batterier vid resans slut. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. Strömstyrka på 2,4 A Billaddarens USB-uttag har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.   CE-märkt billaddare Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Billaddare 4,3 7 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Billaddare