Billaddare med två USB-portar

Andersson Car USB Charger 3,4A

  Art.nr: 209048
  • Total output: 3,4 A (17 W)
  • 1x USB-A 2,4 A och 1x USB-A 1 A
  • Laddningsindikator
  • För både 12 och 24 V
  • Laddar surfplattor, telefoner, högtalare m.m

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Billaddare med två USB-portar

Andersson Car USB Charger är en billaddare med två USB-portar så att du kan ladda två enheter samtidigt. Perfekt om du har både en surfplatta och en telefon som behövs laddas på samma gång. Laddaren kan användas både i uttag för 12 V och 24 V.

USB-portarna ger en output på 1 respektive 2,4 Ampere med total utström på 3.4 A. 1 Ampere fungerar utmärkt för mobiltelefoner, MP3-spelare eller mindre enheter. Den starkare USB-porten lämpar sig till att ladda större enheter som surfplattor och högtalare eller för att ladda din telefon ännu snabbare. 

Du kan ladda alla olika modeller av surfplattor eller telefoner, det enda du behöver är en USB-kabel som passar din enhet.

209048 Andersson Andersson Car USB Charger 3,4A NON20140089 Billaddare med två USB-portar Andersson Car USB Charger är en billaddare med två USB-portar så att du kan ladda två enheter samtidigt. Perfekt om du har både en surfplatta och en telefon som behövs laddas på samma gång. Laddaren kan användas både i uttag för 12 V och 24 V. USB-portarna ger en output på 1 respektive 2,4 Ampere med total utström på 3.4 A. 1 Ampere fungerar utmärkt för mobiltelefoner, MP3-spelare eller mindre enheter. Den starkare USB-porten lämpar sig till att ladda större enheter som surfplattor och högtalare eller för att ladda din telefon ännu snabbare.  Du kan ladda alla olika modeller av surfplattor eller telefoner, det enda du behöver är en USB-kabel som passar din enhet. Billaddare 5 2 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Billaddare