Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten och kraftfull billaddare

Andersson Car USB Charger Mini 2.1A

  Art.nr: 182053
  • Total output: 2,1 A (11 W)
  • 1x USB-A
  • Passar både smartphones och surfplattor
  • Liten och kompakt design
  • Kom fram med fulladdat batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Liten och kompakt billaddare med en USB-A-port med en strömstyrka på 2,1 A som passar i bilens cigarettuttag. Använd Andersson Micro Car Charger för smidig laddning av mobiltelefoner, surfplattor, GPS:er, bärbara spelkonsoler, powerbanks och andra USB-drivna enheter. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. USB-kabel medföljer inte.

CE-märkt billaddare

Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

182053 Andersson Andersson Car USB Charger Mini 2.1A DSLTNG0008 Liten och kompakt billaddare med en USB-A-port med en strömstyrka på 2,1 A som passar i bilens cigarettuttag. Använd Andersson Micro Car Charger för smidig laddning av mobiltelefoner, surfplattor, GPS:er, bärbara spelkonsoler, powerbanks och andra USB-drivna enheter. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. USB-kabel medföljer inte. CE-märkt billaddare Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Billaddare 2,5 13 39 SEK 39 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Billaddare