Billaddare med Quick Charge och Power Delivery

Andersson Car USB Charger1xUSB-C PD + 1xQC3.0

  Art.nr: 1004006
 • Total output: 6 A (63 W)
 • 1x USB-A 3 A och 1x USB-C 3 A
 • Quick Charge 3.0 och Power Delivery 3.0
 • För snabb laddning av mobiler, surfplattor m.m.
 • Fungerar som snabbladdare för iPhone 8 och senare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Väldigt kraftfull billaddare på hela 63 Watt för snabb och effektiv laddning under bilfärden. Andersson Car USB Charger har två USB-uttag; Ett USB-A-uttag med stöd för Quick Charge 3.0 - perfekt för snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och surfplattor samt ett USB-C-uttag med Power Delivery för kraftfull laddning av USB-C-drivna enheter som nyare mobiltelefoner, surfplattor, laptops och bärbara spelkonsoler.

Billaddaren har en snygg design med ett robust metallhus i silver utrustad med laddningsindikator i LED. Använd billaddaren i bilens 12 eller 24 V-uttag och njut av snabb och kraftfull laddning av mobiltelefonen, surfplattan, laptop, barnens bärbara spelkonsoler, powerbanken eller GPS:en. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet.

Andersson Car USB Charger

Billaddare med Quick Charge 3.0

Med Quick Charge 3.0 slipper du oroa dig för urladdade batterier vid resans slut. Quick Charge 3.0 ger möjligheten att ladda 80% av batteriet på bara 35 minuter. Det enda som behövs är en mobiltelefon med stöd för snabbladdning. Med billaddarens snabbladdningsport kan du njuta av fulladdade mobiltelefoner vid resans slut.

Power Delivery – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Billaddaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter.

En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.

Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Fungerar som snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone. 

CE-märkt billaddare

Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer

 • Input: DC 12V-24V
 • Output:
  USB type-C: DC 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A
  USB: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V-7/1.5A
  Maximal output: 63 W (45W+18W)
 • Quick Charge 3.0
 • Power Delivery 3.0
 • Dimensioner: 45 x 27 x 70 mm
1004006 Andersson Andersson Car USB Charger1xUSB-C PD + 1xQC3.0 QC-202PT Väldigt kraftfull billaddare på hela 63 Watt för snabb och effektiv laddning under bilfärden. Andersson Car USB Charger har två USB-uttag; Ett USB-A-uttag med stöd för Quick Charge 3.0 - perfekt för snabb och effektiv laddning av mobiltelefoner och surfplattor samt ett USB-C-uttag med Power Delivery för kraftfull laddning av USB-C-drivna enheter som nyare mobiltelefoner, surfplattor, laptops och bärbara spelkonsoler. Billaddaren har en snygg design med ett robust metallhus i silver utrustad med laddningsindikator i LED. Använd billaddaren i bilens 12 eller 24 V-uttag och njut av snabb och kraftfull laddning av mobiltelefonen, surfplattan, laptop, barnens bärbara spelkonsoler, powerbanken eller GPS:en. Det enda som behövs är en USB-kabel som passar din enhet. Billaddare med Quick Charge 3.0 Med Quick Charge 3.0 slipper du oroa dig för urladdade batterier vid resans slut. Quick Charge 3.0 ger möjligheten att ladda 80% av batteriet på bara 35 minuter. Det enda som behövs är en mobiltelefon med stöd för snabbladdning. Med billaddarens snabbladdningsport kan du njuta av fulladdade mobiltelefoner vid resans slut. Power Delivery – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Billaddaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery. Fungerar som snabbladdare för iPhone iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.  CE-märkt billaddare Billaddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer Input: DC 12V-24VOutput:USB type-C: DC 5V/3A, 9V/3A, 15V/3A, 20V/2.25AUSB: DC 3.6-6.5V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V-7/1.5AMaximal output: 63 W (45W+18W)Quick Charge 3.0Power Delivery 3.0Dimensioner: 45 x 27 x 70 mm Billaddare 4,3 3 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Billaddare