Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-C-billaddare med Quick Charge 4+

Belkin 27W - QC4 USB-C Car Charger + USB-C Cable

  Art.nr: 1009369
  • 27 W billaddare
  • 1x USB-C Quick Charge 4+
  • 1,2 meter USB-C hane till USB-C hane kabel
  • Optimerar laddning baserat på ansluten enhet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin BOOST↑CHARGE™ är en familj produkter som har snabb laddning i sitt DNA. Denna billaddare är utrustad med Quick Charge 4+ som tillåter upp till 50 % laddning på bara 15 minuter, samtidigt som den är bakåtkompatibel med tidigare versioner av Quick Charge. Oavsett om du är ute på långfärd, eller bara ska åka en kort bit så får du snabb och effektiv laddning av din enhet.

Snabbladdning på ett säkert sätt

Med Quick Charge 4+ möjliggörs laddning i superfart. Den smarta tekniken läser ständigt av den anslutna enheten, för att se till att du får den snabbaste och säkraste möjliga laddningen. Ladda din telefon med vetskapen om att laddaren garanterar att den inte blir för varm, samtidigt som den laddas upp snabbt.

Quick Charge 4+ garanterar snabb och säker laddning

1,2 meter USB-C-kabel medföljer

Den medföljande USB-C-kabeln gör dig redo för laddning, direkt ur kartongen. Med en längd på 1,2 meter kan du snabbladda smartphones både i fram- och baksätet utan problem.

1,2 meter kabel för god räckvidd
1009369 Belkin Belkin 27W - QC4 USB-C Car Charger + USB-C Cable F7U076bt04-BLK Belkin BOOST↑CHARGE™ är en familj produkter som har snabb laddning i sitt DNA. Denna billaddare är utrustad med Quick Charge 4+ som tillåter upp till 50 % laddning på bara 15 minuter, samtidigt som den är bakåtkompatibel med tidigare versioner av Quick Charge. Oavsett om du är ute på långfärd, eller bara ska åka en kort bit så får du snabb och effektiv laddning av din enhet. Snabbladdning på ett säkert sätt Med Quick Charge 4+ möjliggörs laddning i superfart. Den smarta tekniken läser ständigt av den anslutna enheten, för att se till att du får den snabbaste och säkraste möjliga laddningen. Ladda din telefon med vetskapen om att laddaren garanterar att den inte blir för varm, samtidigt som den laddas upp snabbt. 1,2 meter USB-C-kabel medföljer Den medföljande USB-C-kabeln gör dig redo för laddning, direkt ur kartongen. Med en längd på 1,2 meter kan du snabbladda smartphones både i fram- och baksätet utan problem. Billaddare 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Billaddare