Stilren laddstation i kompakt design för fem enheter

Andersson Charging station 5xUSB-A

  Art.nr: 1004017
 • Total output: 6 A (30 W)
 • 5x USB-A 2,4 A
 • Kompakt laddstation
 • Ladda fem enheter samtidigt
 • Strömkabel ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Charging Station är en smart och praktisk laddstation i vit plast. Den kompakta och kraftfulla laddstationen har tillräckligt med laddningsmöjligheter för hela familjen och med en höjd på endast 65 mm får ni en perfekt samlingsplats för såväl mobiltelefoner, surfplattor och powerbanks.

Laddstationen är utrustad med fem stycken USB-A-portar som har tillräckligt med styrka för att ladda både mobiltelefoner och surfplattor snabbt och effektivt. Det enda som behövs är laddkablar som passar era enheter. Laddstationen har en total output på 6 A. I förpackningen finns även en strömkabel. OBS: USB-kablar medföljer inte.

Ladda upp till fem enheter samtidigt

Ställ laddstationen i köket eller kanske i hallen för en snygg och praktisk samlingsplats för familjens mobiltelefoner och surfplattor. Stationens ställ passar perfekt för både mobiltelefoner och surfplattor och det finns även en plats för en mobiltelefon liggandes.
Det enda som behövs är USB-kablar som passar respektive enhet för snabb och prydlig laddning.

Andersson Charging Station 5x USB-A
Andersson Charging Station 5x USB-A

Kompakt laddningshubb

Den kompakta laddningshubben med medföljande strömkabel monteras snabbt och lätt i laddstationen.
USB-hubben går även att använda utan stationen, perfekt för att ta med sig i väskan för laddning under semestern.

Andersson Charging Station 5x USB

Varför ska jag ha en laddstation?

En laddstation ger en naturlig samlingsplats för hela familjens mobiltelefoner och surfplattor oavsett märke och kompatibilitet. Anslut bara den laddkabeln som passar din enhet i laddstationen. Använd gärna en kort laddningskabel för att undvika att sladdarna sticker ut.

Andersson Charging Station 5xUSB-A

CE-märkt laddstation

Laddstationen är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer:

 • Dimensioner: 330 x 155 x 65 mm
 • Input: AC 100-240V
 • Output: USB-A 2.4A x5
 • Total output: 6A
 • I förpackningen finns: Laddstation och strömkabel (USB-kablar ingår inte)
Andersson Charging Station 5xUSB-A
1004017 Andersson Andersson Charging station 5xUSB-A Charging station 5xUSB-A Andersson Charging Station är en smart och praktisk laddstation i vit plast. Den kompakta och kraftfulla laddstationen har tillräckligt med laddningsmöjligheter för hela familjen och med en höjd på endast 65 mm får ni en perfekt samlingsplats för såväl mobiltelefoner, surfplattor och powerbanks. Laddstationen är utrustad med fem stycken USB-A-portar som har tillräckligt med styrka för att ladda både mobiltelefoner och surfplattor snabbt och effektivt. Det enda som behövs är laddkablar som passar era enheter. Laddstationen har en total output på 6 A. I förpackningen finns även en strömkabel. OBS: USB-kablar medföljer inte. Ladda upp till fem enheter samtidigt Ställ laddstationen i köket eller kanske i hallen för en snygg och praktisk samlingsplats för familjens mobiltelefoner och surfplattor. Stationens ställ passar perfekt för både mobiltelefoner och surfplattor och det finns även en plats för en mobiltelefon liggandes.Det enda som behövs är USB-kablar som passar respektive enhet för snabb och prydlig laddning. Kompakt laddningshubb Den kompakta laddningshubben med medföljande strömkabel monteras snabbt och lätt i laddstationen.USB-hubben går även att använda utan stationen, perfekt för att ta med sig i väskan för laddning under semestern. Varför ska jag ha en laddstation? En laddstation ger en naturlig samlingsplats för hela familjens mobiltelefoner och surfplattor oavsett märke och kompatibilitet. Anslut bara den laddkabeln som passar din enhet i laddstationen. Använd gärna en kort laddningskabel för att undvika att sladdarna sticker ut. CE-märkt laddstation Laddstationen är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: Dimensioner: 330 x 155 x 65 mmInput: AC 100-240VOutput: USB-A 2.4A x5Total output: 6AI förpackningen finns: Laddstation och strömkabel (USB-kablar ingår inte) Laddstationer 2,8 5 379 SEK 379 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Laddstationer