Snygg och praktisk laddstation med trådlös laddning

Andersson Charging station QI 5W + 4xUSB-A

  Art.nr: 1004016
 • Qi-laddning 5 W / 1 A
 • 4x USB-A på 2,4 A för snabbladdning
 • Ladda upp till fem enheter samtidigt
 • Total output: 6 A
 • Strömkabel ingår

Kombinera med

Andersson Charging station QI 5W + 4xUSB-A
Snygg och praktisk laddstation med trådlös laddning

299:-


 • Pris: 348:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson Charging station QI 5W + 4xUSB-A
Snygg och praktisk laddstation med trådlös laddning

299:-


 • Pris: 318:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Charging Station är en smart och praktisk laddstation för hela familjen som låter dig ladda upp till fem enheter samtidigt. Med fyra USB-A-portar på 2,4 A vardera samt en smidig laddningsplatta för Qi-laddning på 5 W har du mängder av laddningsmöjligheter på en och samma plats.

Det stilrena vita stället passar såväl mobiltelefoner som surfplattor och du kan ladda mobiler och surfplattor av alla slags märken, anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. Laddstationen har en maximal output på 6 A och strömkabel ingår. USB-kablar medföljer ej.

Laddstation med trådlös laddningsyta

Andersson Charging Station är utrustad med trådlös laddning på 5W. Placera din kompatibla mobiltelefon på laddningsytan för att bekvämt starta och avsluta laddningen med bara en hand utan att behöva krångla med laddkabel.

Laddstationen laddar alla mobiltelefoner med inbyggt stöd för Qi-laddning.

Andersson Charging Station

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.  

Andersson Charging Station Qi

Ladda upp till fem enheter samtidigt

Ställ laddstationen i köket, på nattduksbordet eller i hallen för en snygg och praktisk samlingsplats för familjens mobiltelefoner och surfplattor.

Placera din kompatibla mobiltelefon på laddningsplattan för trådlös laddning och ladda resten av enheterna snyggt stående i laddstationens praktiska ställ.

Det enda som behövs är USB-kablar som passar respektive enhet för snabb och effektiv laddning.

Varför ska jag ha en laddstation?

En laddstation ger en naturlig samlingsplats för hela familjens mobiltelefoner och surfplattor oavsett märke och kompatibilitet. Anslut bara den laddkabeln som passar din enhet i laddstationen. Använd gärna en kort kabel för att undvika att sladdarna sticker ut.

Andersson Charging Station Qi

CE-märkt laddstation

Laddstationen är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer:

 • Dimensioner: 280 x 105 x 62 mm
 • Input: AC 100-240V
 • Output:
  USB: 2.4A x4. Max 6A
  Wireless: 5W
 • Total output: 6A (30W)
 • I förpackningen finns: Laddstation och strömkabel. (USB-kablar ingår inte.) 
Andersson Charging Station
1004016 Andersson Andersson Charging station QI 5W + 4xUSB-A 4 USB port charger + 1 QI standard charger, 5W Andersson Charging Station är en smart och praktisk laddstation för hela familjen som låter dig ladda upp till fem enheter samtidigt. Med fyra USB-A-portar på 2,4 A vardera samt en smidig laddningsplatta för Qi-laddning på 5 W har du mängder av laddningsmöjligheter på en och samma plats. Det stilrena vita stället passar såväl mobiltelefoner som surfplattor och du kan ladda mobiler och surfplattor av alla slags märken, anslut bara en USB-kabel som passar din enhet. Laddstationen har en maximal output på 6 A och strömkabel ingår. USB-kablar medföljer ej. Laddstation med trådlös laddningsyta Andersson Charging Station är utrustad med trådlös laddning på 5W. Placera din kompatibla mobiltelefon på laddningsytan för att bekvämt starta och avsluta laddningen med bara en hand utan att behöva krångla med laddkabel.Laddstationen laddar alla mobiltelefoner med inbyggt stöd för Qi-laddning. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.   Ladda upp till fem enheter samtidigt Ställ laddstationen i köket, på nattduksbordet eller i hallen för en snygg och praktisk samlingsplats för familjens mobiltelefoner och surfplattor.Placera din kompatibla mobiltelefon på laddningsplattan för trådlös laddning och ladda resten av enheterna snyggt stående i laddstationens praktiska ställ. Det enda som behövs är USB-kablar som passar respektive enhet för snabb och effektiv laddning. Varför ska jag ha en laddstation? En laddstation ger en naturlig samlingsplats för hela familjens mobiltelefoner och surfplattor oavsett märke och kompatibilitet. Anslut bara den laddkabeln som passar din enhet i laddstationen. Använd gärna en kort kabel för att undvika att sladdarna sticker ut. CE-märkt laddstation Laddstationen är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: Dimensioner: 280 x 105 x 62 mmInput: AC 100-240VOutput:USB: 2.4A x4. Max 6AWireless: 5WTotal output: 6A (30W)I förpackningen finns: Laddstation och strömkabel. (USB-kablar ingår inte.)  Laddstationer 1,8 5 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Laddstationer