Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fyra kompakta powerbanks för hela familjen + laddstation

Andersson Powerbank family station 4in1

  Art.nr: 1004637
 • 4x 4000 mAh
 • Total output powerbank: 1 A
 • Fyra powerbanks + laddstation
 • 1x USB-A-port för mobilladdning
 • 3x MicroUSB-kablar ingår

Kombinera med

Andersson Powerbank family station 4in1
Fyra kompakta powerbanks för hela familjen + laddstation

249:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson Powerbank family station 4in1
Fyra kompakta powerbanks för hela familjen + laddstation

249:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Powerbank Family Station ger hela familjen var sin powerbank och en gemensam laddstation för laddning av såväl powerbanks som mobiltelefon. Varje powerbank har en egen färg och en kapacitet på 4000 mAh, perfekt för att ta med sig som extrabatteri när ni är ute på stan, vandrar i skogen eller vid andra tillfällen där det är långt mellan eluttagen.

Fyra powerbanks i olika färger

Med fyra powerbanks med kapacitet på 4000 mAh vardera har du tillräckligt med batteri för att ladda din mobiltelefon 1-2 gånger beroende på mobiltelefonens batteri. Perfekt för att ha som extrabatteri när du som bäst behöver det.

Powerbanken kommer i fyra olika färger och är endast 10 mm tunn vilket gör den smidigt får plats i fickan eller väskan. Powerbanken laddas antingen via laddstationen eller med medföljande MicroUSB-kabel.

Andersson Powerbank Family Station

Laddningsindikator och LED-ficklampa

Powerbankerna är försedda med en LED-indikator som visar hur mycket batteri som är kvar. De är även utrustade med en ficklampa, perfekt för mörka kvällar när det är svårt att hitta ladduttaget. Håll in strömknappen i fyra sekunder för att slå på ljuset och tryck på samma knapp för att stänga av ljuset.

Laddstation för både powerbanks och mobiltelefon

Med laddstationen skapar du en naturlig plats för laddning av familjen alla powerbanks. Stationens praktiska laddfack anpassade för medföljande powerbanks ger en snabb och smidig laddning.

Placera powerbanken i laddstationen och laddningen startar direkt. Stationen är även utrustad med en USB-A-port för laddning av mobiltelefon eller annan enhet som laddas via USB. 

Andersson powerbank family station

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att batteriet på mobiltelefonen tar slut vid fel tillfälle, på bussen när du ska visa din biljett, när det är dags att använda parkerings-appen eller vid resor när det är långt mellan eluttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjlighet att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Andersson Powerbank Family Station

Specifikationer:

Powerbanks:
1x USB-A-port
LED-indikator
Kapacitet: 4000 mAh
Input/output: 5V/1A
Dimensioner: 110 x 68 x 10 mm
Vikt: 120 gram

Laddstation:
4x laddningsfack för powerbank
1x USB-A 2,1 A
Input/output: 5v/2,1 A
Dimensioner: 160 x 78 x 53 mm
Vikt: 180 gram

Finns i förpackningen:
4x Powerbank 4000 mAh
Laddstation
3x MicroUSB-kabel
Användarmanual

Titta även på

(4 st)
 • Qi-laddning upp till 10 W
 • Power Delivery 30 W + Quick Charge 3.0
 • Ladda upp till sex enheter samtidigt

399:-

Titta även på

(4 st)
 • Qi-laddning upp till 10 W
 • Power Delivery 30 W + Quick Charge 3.0
 • Ladda upp till sex enheter samtidigt

399:-

1004637 Andersson Andersson Powerbank family station 4in1 MA-1088 Andersson Powerbank Family Station ger hela familjen var sin powerbank och en gemensam laddstation för laddning av såväl powerbanks som mobiltelefon. Varje powerbank har en egen färg och en kapacitet på 4000 mAh, perfekt för att ta med sig som extrabatteri när ni är ute på stan, vandrar i skogen eller vid andra tillfällen där det är långt mellan eluttagen. Fyra powerbanks i olika färger Med fyra powerbanks med kapacitet på 4000 mAh vardera har du tillräckligt med batteri för att ladda din mobiltelefon 1-2 gånger beroende på mobiltelefonens batteri. Perfekt för att ha som extrabatteri när du som bäst behöver det.Powerbanken kommer i fyra olika färger och är endast 10 mm tunn vilket gör den smidigt får plats i fickan eller väskan. Powerbanken laddas antingen via laddstationen eller med medföljande MicroUSB-kabel. Laddningsindikator och LED-ficklampa Powerbankerna är försedda med en LED-indikator som visar hur mycket batteri som är kvar. De är även utrustade med en ficklampa, perfekt för mörka kvällar när det är svårt att hitta ladduttaget. Håll in strömknappen i fyra sekunder för att slå på ljuset och tryck på samma knapp för att stänga av ljuset. Laddstation för både powerbanks och mobiltelefon Med laddstationen skapar du en naturlig plats för laddning av familjen alla powerbanks. Stationens praktiska laddfack anpassade för medföljande powerbanks ger en snabb och smidig laddning.Placera powerbanken i laddstationen och laddningen startar direkt. Stationen är även utrustad med en USB-A-port för laddning av mobiltelefon eller annan enhet som laddas via USB.  Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att batteriet på mobiltelefonen tar slut vid fel tillfälle, på bussen när du ska visa din biljett, när det är dags att använda parkerings-appen eller vid resor när det är långt mellan eluttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjlighet att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Specifikationer: Powerbanks:1x USB-A-portLED-indikatorKapacitet: 4000 mAhInput/output: 5V/1ADimensioner: 110 x 68 x 10 mmVikt: 120 gram Laddstation:4x laddningsfack för powerbank1x USB-A 2,1 AInput/output: 5v/2,1 ADimensioner: 160 x 78 x 53 mmVikt: 180 gram Finns i förpackningen:4x Powerbank 4000 mAhLaddstation3x MicroUSB-kabelAnvändarmanual Laddstationer 1,9 8 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Laddstationer