Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda upp till fem enheter samtidigt med denna smarta och kompakta USB-laddare från Andersson. Laddaren har fem stycken USB-portar med sammanlagd styrka på 8 A vilket passar utmärkt för dig som vill samla hela familjens mobiltelefoner och surfplattor på ett och samma ställe eller för att använda som samlingsplats för dina enheter på kontoret.
Laddarens kompakta storlek på 80 x 80 x 28 mm och det praktiska laddningsstället anpassat för mobiltelefoner gör att du får en laddstation som passar in överallt utan att den tar någon plats.

Vitt laddningsställ ingår

Tillsammans med USB-laddaren och strömadapter medföljer ett snyggt och praktiskt laddningsställ i vit matchande färg där du får plats med fem mobiltelefoner samt USB-laddaren. Samla alla familjens mobiler på ett ställe och få rent och prydligt under laddningen.
USB-kablar medföljer inte. Köp gärna korta laddningssladdar för att undvika att långa sladdar sticker ut från laddstationen.  

Andersson USB Charger
Andersson USB Charger

Strömstyrka på 2,4 A

USB-laddarens portar har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  Den maximala outputen är 8 A (40 W)

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Andersson USB Charger with stand

Ingår i förpackningen

 • USB-laddare
 • Laddningsställ
 • Strömadapter (1 meter)

Specifikationer

 • 5 st. USB-portar
 • Input: 100V-240V
 • Maximal output: 8 A (40W)
 • Dimensioner laddare: 80 x 80 x 28 cm
 • Dimensioner laddningställ: 120 x 60 x 32 mm
 • Strömadapter på en meter
Andersson Andersson USB charger with stand 5xUSB UPS-020 Ladda upp till fem enheter samtidigt med denna smarta och kompakta USB-laddare från Andersson. Laddaren har fem stycken USB-portar med sammanlagd styrka på 8 A vilket passar utmärkt för dig som vill samla hela familjens mobiltelefoner och surfplattor på ett och samma ställe eller för att använda som samlingsplats för dina enheter på kontoret.Laddarens kompakta storlek på 80 x 80 x 28 mm och det praktiska laddningsstället anpassat för mobiltelefoner gör att du får en laddstation som passar in överallt utan att den tar någon plats. Vitt laddningsställ ingår Tillsammans med USB-laddaren och strömadapter medföljer ett snyggt och praktiskt laddningsställ i vit matchande färg där du får plats med fem mobiltelefoner samt USB-laddaren. Samla alla familjens mobiler på ett ställe och få rent och prydligt under laddningen.USB-kablar medföljer inte. Köp gärna korta laddningssladdar för att undvika att långa sladdar sticker ut från laddstationen.   Strömstyrka på 2,4 A USB-laddarens portar har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  Den maximala outputen är 8 A (40 W) CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Ingår i förpackningen USB-laddareLaddningsställStrömadapter (1 meter) Specifikationer 5 st. USB-portarInput: 100V-240VMaximal output: 8 A (40W)Dimensioner laddare: 80 x 80 x 28 cmDimensioner laddningställ: 120 x 60 x 32 mmStrömadapter på en meter Laddstationer 5 3 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Laddstationer