Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Universalt ställ och USB-laddstation

Quirky Converge

  Art.nr: 184543
Ett snyggt och universalt ställ med USB-laddfunktion till samtliga portabla enheter såsom mobiltelefoner, surfplattor, kameror, GPS med mera.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Quirky Converge

Men Converge från Quirky behöver du inte oroa dig om det kommer passa just din telefon eller surfplatta, Converge passar alla*! Det är ett universalt ställ och laddstation i ett med plats för upp till fyra olika enheter.

Med Converge får du både ett snyggt ställ till dina enheter när du till exempel tittar på film, plus att du kan ladda dem undertiden. Du använder dina egna USB-kablar och pluggar in i någon av de fyra usb-portarna på baksidan. Converge är utformad att hantera laddning både underifrån och från sidan på din enhet, och du kan gömma överflödig kabel i en "ficka" under stället. Drivs med en extern strömkälla 110-240V.

Specifikationer

 • Kabelförvaring
 • 4 USB-uttag
 • Böjd design för att dina enheter ska sitta på plats
 • Laddar mobiltelefoner, iPads/surfplattor, GPS, kameror, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB
 • Drivs av extern strömkälla 110-240V
 • Med skåra för att kunna ladda enheter både underifrån och från sidan
 • Output: 5VDC -- 2000mA
 • Mått: 310x100x130 mm

USB-kablar medföljer ej!

* Converge laddar alla USB-enheter exklusive Blackberry Torch, Curve och Barnes & Noble Nook enheter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Quirky Quirky Converge PCVG2-WH01 Quirky Converge Men Converge från Quirky behöver du inte oroa dig om det kommer passa just din telefon eller surfplatta, Converge passar alla*! Det är ett universalt ställ och laddstation i ett med plats för upp till fyra olika enheter. Med Converge får du både ett snyggt ställ till dina enheter när du till exempel tittar på film, plus att du kan ladda dem undertiden. Du använder dina egna USB-kablar och pluggar in i någon av de fyra usb-portarna på baksidan. Converge är utformad att hantera laddning både underifrån och från sidan på din enhet, och du kan gömma överflödig kabel i en "ficka" under stället. Drivs med en extern strömkälla 110-240V. Specifikationer Kabelförvaring 4 USB-uttag Böjd design för att dina enheter ska sitta på plats Laddar mobiltelefoner, iPads/surfplattor, GPS, kameror, bärbara spelkonsoler och andra enheter som laddas via USB Drivs av extern strömkälla 110-240V Med skåra för att kunna ladda enheter både underifrån och från sidan Output: 5VDC -- 2000mA Mått: 310x100x130 mm USB-kablar medföljer ej! * Converge laddar alla USB-enheter exklusive Blackberry Torch, Curve och Barnes & Noble Nook enheter. Mobilladdare 2,3 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare