Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös snabbladdare i aluminium

Andersson Wireless charger aluminum

  Art.nr: 1003977
 • Stöd för: 10 W / 2 A
 • För Qi-kompatibla mobiler
 • Stilren laddningsplatta i aluminium
 • Laddar även mobiler med skal
 • Ø 89 mm
199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wireless Charger är en trådlös laddare med stilren design och hög kvalitet. Den trådlösa laddaren laddar mobilen med Qi-teknik med upp till 10 W för en snabb och effektiv laddning. Placera bara din kompatibla mobiltelefon på laddningsplattan och slipp att krångla med laddkabel. 

Med en diameter på endast 89 mm får du en praktisk och diskret laddare som passar in var du än placerar den. Laddaren får ström via medföljande USB-C-kabel. Strömadapter/USB-laddare ingår ej. Tänk på att val av USB-laddare påverkar hastigheten av den trådlösa laddaren.

Liten och diskret laddare

Den runda laddningsplattan omges av ett hölje av aluminium som såväl skyddar laddaren som ger den en snygg design med härlig premiumkänsla.

Med en diameter på 89 cm samt en höjd på 10 mm får du en laddare som är lätt att placera såväl på kontoret jämte datorn som på nattduksbordet för laddning under natten.

Andersson Wireless Charger Aluminum

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS, XS Max och XR.  

Att ladda trådlöst via Qi-teknik fungerar ihop oavsett märke, vilket innebär att Andersson Wireless Charger fungerar med alla Qi-kompatibla mobiltelefoner. Om din telefon inte har inbyggt stöd för Qi finns det i vissa fall separata laddskal man sätter på telefonen för att kunna ladda trådlöst. 

Andersson Wireless Charger Aluminum

Fungerar med mobilskal

Du kan ladda din telefon trådlöst även om du använder ett skal på den. Mobilskalen kan vara gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället.

Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt.

Specifikationer för trådlös laddare i aluminium

 • Input: 5V/2A, 9V/1,67A
 • Output: 5 W /7,5 W / 10W
 • Laddeffektivitet: <76%
 • Laddspole: 1 st.
 • Storlek: Ø 89 mm x 10 mm
 • I förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (1 meter) och användarmanual