Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös Qi-laddare med stöd för två mobiler

Andersson Wireless charger Duo

  Art.nr: 1003983
 • Stöd för: 15 W + 5 W / 3 + 1 A
 • För Qi-kompatibla mobiler
 • Glasyta med metallram
 • Trådlös Qi-Laddning för 2 enheter
 • USB-kabel ingår
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Kombinera med

Andersson Wireless charger Duo
Trådlös Qi-laddare med stöd för två mobiler
Andersson Wireless charger Duo

299:-

Andersson Cable drop medium 6-p Black/White

19:-


 • Pris: 318:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson Wireless charger Duo
Trådlös Qi-laddare med stöd för två mobiler
Andersson Wireless charger Duo

299:-

Andersson Micro-USB Cable 3m Black 2.4A

99:-


 • Pris: 398:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda två mobiler trådlöst samtidigt med denna trådlösa duo-laddare. Anderson Wireless charger Duo är en Qi-laddare med dubbla laddspolar för att ladda två enheter samtidigt, perfekt när det finns flera enheter i hushållet. Qi-laddaren har en otroligt tunn utformning med premiummaterial och blir det ultimata tillskottet i ditt moderna hem.

Andersson Wireless charger Duo Trådlös Qi-laddare för två mobiler

Framtiden är trådlös

Andersson Wireless charger Duo laddar alla smartphones med inbyggt stöd för Qi-laddning, oavsett märke. Det innebär att du kan använda den här laddaren till både iPhones och mobiler från Samsung, LG, Sony med flera.
Om Qi-stöd saknas finns ibland speciella skal man kan köpa för att kunna ladda trådlös.
Bara placera mobilen ovanpå någon av de två markerade laddytorna så startar laddningen automatiskt. Du kommer snabbt vänja dig med bekvämligheten att kunna starta och avsluta laddning med bara en hand utan att fippla med laddkabel.

Qi-laddning

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max. 

Delad laddning är dubbel laddning

Brukar det bli slagsmål om den trådlösa laddaren där hemma så är denna duo-laddare räddningen. Den har nämligen plats för att ladda två Qi-kompatibla mobiler samtidigt.
Den ena laddspolen levererar en trådlös laddning på 5 W - vilket är detsamma som Apples originalladdare. Den andra laddplatsen får ut trådlös laddning upp till 15 W vilket ger snabbladdning för mobiler som stöder det.

Laddaren får ström via medföljande USB-kabel. Strömadapter/USB-laddare ingår ej. Tänk på att val av USB-laddare påverkar hastigheten av den trådlösa laddaren.

Stilren design

Laddaren har en tunn utformning i enkel och stilren design. Den är tillverkad med premiummaterial med glasyta ovanpå inringat av en metallram. Undersidan har två silikonfötter så att laddaren ligger stadigt på underlaget utan att glida omkring.

Fungerar med mobilskal

Du kan ladda din telefon trådlöst även om du använder ett skal på den. Mobilskalen kan vara gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället. Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt.

Specifikationer för Andersson trådlös duo-laddare

 • Input: 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
 • Output: 5/15 W Max 
 • Laddeffektivitet: <80%
 • Laddavstånd: <8 mm
 • Laddspole: 2 st
 • Storlek: 180 x 80 x 5,8 mm
 • I förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (1 meter), användarmanual