Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Qi-laddplatta för två mobiler & Apple Watch

Andersson Wireless charger Musketeers

  Art.nr: 1003984
 • Stöd för: 10+2+10 W / 2+0.5+2 A
 • För Qi-kompatibla enheter
 • Ladda tre enheter samtidigt
 • Strömadapter ingår

Kombinera med

Andersson Wireless charger Musketeers
Qi-laddplatta för två mobiler & Apple Watch

249:-


 • Pris: 268:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson Wireless charger Musketeers
Qi-laddplatta för två mobiler & Apple Watch

249:-


 • Pris: 378:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda upp till tre enheter trådlöst samtidigt med denna trådlösa laddare för både mobiltelefon och Apple Watch. Andersson Wireless charger Musketeers laddar två mobiltelefoner med Qi-teknik och fungerar med både iPhones, Samsung, LG och andra Qi-kompatibla smartphones. I mitten finns även en plats för att ladda upp en Apple Watch vilket gör den här trådlösa laddaren till en ultimat laddstation för det moderna hemmet.

Andersson Wireless charger Musketeers Trådlös laddare för två mobiler + Apple Watch

Ladda utan sladdar

Andersson Wireless charger Musketeers är en trådlös laddplatta som laddar alla smartphones med inbyggt stöd för Qi-laddning, oavsett märke. Det innebär att du kan använda den här laddaren till både iPhones och mobiler från Samsung, LG, Sony med flera. Om Qi-stöd saknas finns ibland speciella skal man kan köpa för att kunna ladda trådlös.
Bara placera mobilen ovanpå någon av de två laddytorna för mobiltelefon och/eller din Apple Watch på den upphöjda laddplatsen i mitten så startar laddningen automatiskt. Du kommer snabbt vänja dig med bekvämligheten att kunna starta och avsluta laddning med bara en hand utan att fippla med laddkabel.

Qi-laddning

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max. 

Ladda upp till tre enheter

Har ni flera enheter i hemmet som stöder trådlös laddning är den här trippel-laddaren perfekt. Den har nämligen plats för att ladda två Qi-kompatibla mobiler och en Apple Watch samtidigt. 
De båda laddspolarna för mobiltelefoner levererar en trådlös laddning på upp till 10 W så du får ut en snabb laddning av mobilerna. Apple Watch-laddaren ger en trådlös laddning på 2 W.

Stilren design

Laddaren har en tunn utformning i enkel och vit, stilren design. Undersidan har fyra silikonfötter så att laddaren ligger stadigt på underlaget utan att glida omkring.

Trådlös laddare för mobil och Apple Watch

Fungerar med mobilskal

Du kan ladda din telefon trådlöst även om du använder ett skal på den. Mobilskalen kan vara gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället. Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt.

Specifikationer för Andersson Musketeer-laddare

 • Input: 5 V/4 A, 9 V/3,5 A
 • Output:
  Mobilplatserna: 5 / 7,5 / 10 W
  Watch: 2 W
 • Laddspole: 3 st
 • Storlek: 210 x 100 x 15 mm
 • I förpackningen: Trådlös laddare, strömadapter (1 meter), användarmanual

Titta även på

(2 st)
 • 7,5W trådlös Qi-laddning för iPhones
 • 5 W trådlös laddning för Apple Watch
 • USB-A-port för en tredje enhet

1 390:-

Titta även på

(2 st)
 • 7,5W trådlös Qi-laddning för iPhones
 • 5 W trådlös laddning för Apple Watch
 • USB-A-port för en tredje enhet

1 390:-

1003984 Andersson Andersson Wireless charger Musketeers WT-K239 Ladda upp till tre enheter trådlöst samtidigt med denna trådlösa laddare för både mobiltelefon och Apple Watch. Andersson Wireless charger Musketeers laddar två mobiltelefoner med Qi-teknik och fungerar med både iPhones, Samsung, LG och andra Qi-kompatibla smartphones. I mitten finns även en plats för att ladda upp en Apple Watch vilket gör den här trådlösa laddaren till en ultimat laddstation för det moderna hemmet. Ladda utan sladdar Andersson Wireless charger Musketeers är en trådlös laddplatta som laddar alla smartphones med inbyggt stöd för Qi-laddning, oavsett märke. Det innebär att du kan använda den här laddaren till både iPhones och mobiler från Samsung, LG, Sony med flera. Om Qi-stöd saknas finns ibland speciella skal man kan köpa för att kunna ladda trådlös.Bara placera mobilen ovanpå någon av de två laddytorna för mobiltelefon och/eller din Apple Watch på den upphöjda laddplatsen i mitten så startar laddningen automatiskt. Du kommer snabbt vänja dig med bekvämligheten att kunna starta och avsluta laddning med bara en hand utan att fippla med laddkabel. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max.  Ladda upp till tre enheter Har ni flera enheter i hemmet som stöder trådlös laddning är den här trippel-laddaren perfekt. Den har nämligen plats för att ladda två Qi-kompatibla mobiler och en Apple Watch samtidigt. De båda laddspolarna för mobiltelefoner levererar en trådlös laddning på upp till 10 W så du får ut en snabb laddning av mobilerna. Apple Watch-laddaren ger en trådlös laddning på 2 W. Stilren design Laddaren har en tunn utformning i enkel och vit, stilren design. Undersidan har fyra silikonfötter så att laddaren ligger stadigt på underlaget utan att glida omkring. Fungerar med mobilskal Du kan ladda din telefon trådlöst även om du använder ett skal på den. Mobilskalen kan vara gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället. Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt. Specifikationer för Andersson Musketeer-laddare Input: 5 V/4 A, 9 V/3,5 AOutput:Mobilplatserna: 5 / 7,5 / 10 WWatch: 2 WLaddspole: 3 stStorlek: 210 x 100 x 15 mmI förpackningen: Trådlös laddare, strömadapter (1 meter), användarmanual Trådlös laddare 1,4 14 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare