Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev bekvämligheten och fördelen med att ladda mobilen trådlöst. Andersson Wireless charger round är en liten och smidig trådlös laddare som enkelt fyller på batteriet på kompatibla mobiler, såsom exempelvis iPhone X/XS/XS Max, iPhone 8 och Samsung Galaxy S8/S9/Note9. USB-kabel att koppla in i laddaren ingår. Den lilla runda designen på 100 mm i diameter med dekorativt LED-ljus gör den till en diskret accessoar på skrivbordet eller nattduksbordet.

Placera och ladda

Andersson Wireless charger round har en liten och tunn design, en decimeter i diameter och endast tio mm hög.
Inuti i mitten av laddaren finns en laddspole som automatiskt startar trådlös laddning när du placerar en kompatibel smartphone ovanpå laddplattan. Laddaren kan leverera upp till 10 W effekt.
Koppla in den medföljande USB-kabeln i laddaren och anslut till en väggladdare (säljs separat) för att komma igång.

Liten trådlös laddare med Qi-laddning för iPhones och Samsung

Specifikationer trådlös laddare

 • Input: DC 5V/2A, 9V/2A
 • Output: 5W/10W max
 • Laddeffektivitet: >70%
 • Laddspole: 1 st
 • LED-ring
 • Storlek: Ø 100 mm x 10 mm
 • I förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (50 cm), användarmanual
Andersson Andersson Wireless charger round LWC16 Upplev bekvämligheten och fördelen med att ladda mobilen trådlöst. Andersson Wireless charger round är en liten och smidig trådlös laddare som enkelt fyller på batteriet på kompatibla mobiler, såsom exempelvis iPhone X/XS/XS Max, iPhone 8 och Samsung Galaxy S8/S9/Note9. USB-kabel att koppla in i laddaren ingår. Den lilla runda designen på 100 mm i diameter med dekorativt LED-ljus gör den till en diskret accessoar på skrivbordet eller nattduksbordet. Placera och ladda Andersson Wireless charger round har en liten och tunn design, en decimeter i diameter och endast tio mm hög.Inuti i mitten av laddaren finns en laddspole som automatiskt startar trådlös laddning när du placerar en kompatibel smartphone ovanpå laddplattan. Laddaren kan leverera upp till 10 W effekt.Koppla in den medföljande USB-kabeln i laddaren och anslut till en väggladdare (säljs separat) för att komma igång. Specifikationer trådlös laddare Input: DC 5V/2A, 9V/2AOutput: 5W/10W maxLaddeffektivitet: >70%Laddspole: 1 stLED-ringStorlek: Ø 100 mm x 10 mmI förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (50 cm), användarmanual Trådlös laddare 2 6 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare