Qi-laddare med snabbladdning och textilklädd ovansida

Andersson Wireless charger textile/aluminum

  Art.nr: 1003980
 • Stöd för: 10 W / 2 A
 • För Qi-kompatibla mobiler
 • Diskret design
 • Laddindikator

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Liten och diskret trådlös laddare med en snygg design och hög kvalitet. Denna Andersson Qi-laddare erbjuder ett bekvämt och snabbt sätt att ladda din mobil tack vare en output på upp till 10 W. Laddaren har ett hölje av aluminiumlegering och ovansidan har en läcker textilklädd yta som blir ett mjukt och repfritt underlag för din telefon. Så skona ditt hem från sladdar och börja ladda trådlöst med Andersson wireless charger. 

Qi-laddare med snabbladdning och textilklädd ovansida

Liten och lättplacerad

Andersson Wireless charger textile/aluminum har en design och konstruktion som både ser ut och känns premium. Ramen är av tålig aluminiumlegering och ovansidan har ett slitstarkt textillager. Konstruktionen står inte bara för snygg design, det ger också laddaren utmärkt värmeavledning.
Undersidan har fyra små gummifötter så laddaren står stadigt på underlaget utan att halka omkring. Storleken är liten och diskret, mindre än åtta centimeter i bredd och under centimetern i höjd. Det gör laddaren lätt att placera utan att störa din inredning, oavsett det är på nattduksbordet eller på kontoret.

Qi.laddning

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max.  

Att ladda trådlöst via Qi-teknik fungerar ihop oavsett märke, vilket innebär att Andersson Wireless Charger fungerar med alla Qi-kompatibla mobiltelefoner.Om din telefon inte har inbyggt stöd för Qi finns det i vissa fall separata laddskal man sätter på telefonen för att kunna ladda trådlöst.

Snabb trådlös laddning

Andersson trådlösa laddare med textilyta levererar en laddning upp till 10 W, beroende på vad din mobil har stöd för. Det innebär att du får snabbare laddning och snabbt är tillbaka på banan igen när batterinivån har sjunkit.

Specifikationer trådlös laddare

 • Trådlös laddare med snabbladdning
 • Aluminiumram med textilklädd ovansida
 • USB-C-anslutning (kabel medföljer)
 • Input: DC 5 V / 2 A DC 9 V / 1,67 A
 • Output: 5 W / 7,5 W / 10 W
 • Laddeffektivitet: <80%
 • Laddspole: 1 st
 • Storlek: 79 x 79 x 9 mm
 • I förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (1,5 meter), användarmanual
1003980 Andersson Andersson Wireless charger textile/aluminum WT-K242 Liten och diskret trådlös laddare med en snygg design och hög kvalitet. Denna Andersson Qi-laddare erbjuder ett bekvämt och snabbt sätt att ladda din mobil tack vare&nbsp;en output på upp till 10 W. Laddaren har ett hölje av aluminiumlegering och ovansidan har en läcker textilklädd yta som blir ett mjukt och repfritt underlag för din telefon. Så skona ditt hem från sladdar och börja ladda trådlöst med Andersson wireless charger.&nbsp; Liten och lättplacerad Andersson&nbsp;Wireless charger textile/aluminum har en design och konstruktion som både ser ut och känns premium. Ramen är av tålig aluminiumlegering och ovansidan har ett slitstarkt textillager. Konstruktionen står inte bara för snygg design, det ger också laddaren utmärkt värmeavledning.Undersidan har fyra små gummifötter så laddaren står stadigt på underlaget utan att halka omkring. Storleken är liten och diskret, mindre än åtta centimeter i bredd och under centimetern i höjd. Det gör laddaren lätt att placera utan att störa din inredning, oavsett det är på nattduksbordet eller på kontoret. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max.&nbsp;&nbsp; Att ladda trådlöst via Qi-teknik fungerar ihop oavsett märke,&nbsp;vilket innebär att Andersson Wireless Charger fungerar med alla Qi-kompatibla mobiltelefoner.Om din telefon inte har inbyggt stöd för Qi finns det i vissa fall separata laddskal man sätter på telefonen för att kunna ladda trådlöst. Snabb trådlös laddning Andersson trådlösa laddare med textilyta levererar en laddning upp till 10 W, beroende på vad din mobil har stöd för. Det innebär att du får snabbare laddning och snabbt är tillbaka på banan igen när batterinivån har sjunkit. Specifikationer trådlös laddare Trådlös laddare med snabbladdningAluminiumram med textilklädd ovansidaUSB-C-anslutning (kabel medföljer)Input: DC 5 V / 2 A DC 9 V / 1,67 AOutput: 5 W / 7,5 W / 10 WLaddeffektivitet: &lt;80%Laddspole: 1 stStorlek: 79 x 79 x 9 mmI förpackningen: Trådlös laddare, USB-kabel (1,5 meter), användarmanual Trådlös laddare 3,8 20 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare