Magnetisk billaddare med trådlös laddning

Andersson Wireless magnetic car charger

  Art.nr: 1004625
 • Stöd för: 10 W / 2 A
 • För Qi-kompatibla mobiler
 • Fästs i ventilationsgallret
 • Ø 68 x 52 mm
 • Metallring för mobiltelefon och USB-kabel ingår

Kombinera med

Andersson Wireless magnetic car charger
Magnetisk billaddare med trådlös laddning

149:-


 • Pris: 328:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson Wireless magnetic car charger
Magnetisk billaddare med trådlös laddning

149:-


 • Pris: 168:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ladda din mobiltelefon trådlöst med Andersson Wireless Magnetic Car Charger. Billaddaren passar till alla mobiltelefoner med stöd för Qi-laddning och har en styrka på upp till 10 W för kompatibla mobiltelefoner. Fäst billaddaren i ventilationsgallret och ladda mobiltelefonen trådlöst under bilresan samtidigt som du använder appar som GPS eller musikstreamning.

Universell passform

Andersson Wireless Magnetic Car Charger är en perfekt lösning för dig som vill ha en snygg bilhållare för mobiltelefonen samtidigt som du får en snabb trådlös laddning under bilresan. Du fäster laddaren i bilens ventilationsgaller. Fästet går att rotera i 360 grader så det spelar ingen roll om du har lodräta, vågräta eller diagonala galler. Mobilen fästs magnetiskt på laddaren med hjälp av medföljande metallring som du fäster på baksidan av mobiltelefonen.

Hög och direkt värme från ventilationen kan få fästanordningen att böjas och försvagas. Om du upplever problem med att fästet lossnar från ventilationsgallret så rekommenderar vi att du reducerar eller helt stänger av luftflödet till sagt ventilationsgaller.

Andersson Wireless Magnetic Car Charger

Metallring för mobiltelefonen ingår

I förpackningen ingår en metallring med självhäftande baksida som du sätter fast på mobiltelefonen. Med hjälp av metallringen kan du sedan enkelt fästa mobiltelefonen på billaddaren med hjälp av laddarens magnet.

Andersson Wireless Magnetic Car Charger

Med hjälp av metallringen kan du njuta av trådlös snabbladdning. Den trådlösa laddaren fungerar i 360 grader så du kan fästa mobiltelefonen både för stående och liggande visning.

10 W snabbladdning

Andersson trådlösa billaddare levererar en laddning upp till 10 W beroende vad din mobil har stöd för. Det innebär att du får snabbare laddning och kan njuta av fulladdade batterier när du kliver ur bilen.

LED-belysning i olika färger

Billaddaren är utrustad med en snygg LED-ring som lyser i olika färger under laddning vilket gör den lätt att hitta även under mörka bilfärder.

Andersson Wireless Magnetic Car Charger

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.  

Specifikationer Wireless Magnetic Car Charger:

 • Input: DC 5V/2A
 • Output: DC 5C/1A
 • Laddspole: 1 st.
 • Laddeffektivitet: >74%
 • Laddavstånd <8 mm
 • Dimensioner: Ø68 x 52 mm
 • Vikt: 73 gram
 • Finns i förpackningen: Trådlös mobilladdare, metallring, strömkabel (1 meter), användarmanual.
1004625 Andersson Andersson Wireless magnetic car charger DAB717 Ladda din mobiltelefon trådlöst med Andersson Wireless Magnetic Car Charger. Billaddaren passar till alla mobiltelefoner med stöd för Qi-laddning och har en styrka på upp till 10 W för kompatibla mobiltelefoner. Fäst billaddaren i ventilationsgallret och ladda mobiltelefonen trådlöst under bilresan samtidigt som du använder appar som GPS eller musikstreamning. Universell passform Andersson Wireless Magnetic Car Charger är en perfekt lösning för dig som vill ha en snygg bilhållare för mobiltelefonen samtidigt som du får en snabb trådlös laddning under bilresan. Du fäster laddaren i bilens ventilationsgaller. Fästet går att rotera i 360 grader så det spelar ingen roll om du har lodräta, vågräta eller diagonala galler. Mobilen fästs magnetiskt på laddaren med hjälp av medföljande metallring som du fäster på baksidan av mobiltelefonen.Hög och direkt värme från ventilationen kan få fästanordningen att böjas och försvagas. Om du upplever problem med att fästet lossnar från ventilationsgallret så rekommenderar vi att du reducerar eller helt stänger av luftflödet till sagt ventilationsgaller. Metallring för mobiltelefonen ingår I förpackningen ingår en metallring med självhäftande baksida som du sätter fast på mobiltelefonen. Med hjälp av metallringen kan du sedan enkelt fästa mobiltelefonen på billaddaren med hjälp av laddarens magnet. Med hjälp av metallringen kan du njuta av trådlös snabbladdning. Den trådlösa laddaren fungerar i 360 grader så du kan fästa mobiltelefonen både för stående och liggande visning. 10 W snabbladdning Andersson trådlösa billaddare levererar en laddning upp till 10 W beroende vad din mobil har stöd för. Det innebär att du får snabbare laddning och kan njuta av fulladdade batterier när du kliver ur bilen. LED-belysning i olika färger Billaddaren är utrustad med en snygg LED-ring som lyser i olika färger under laddning vilket gör den lätt att hitta även under mörka bilfärder. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S6, S7, S8 och S9, Note9, iPhone 8, 8 Plus och X, XR, XS och XS Max.&nbsp;&nbsp; Specifikationer Wireless Magnetic Car Charger: Input: DC 5V/2AOutput: DC 5C/1ALaddspole: 1 st.Laddeffektivitet: &gt;74%Laddavstånd &lt;8 mmDimensioner:&nbsp;Ø68 x 52 mmVikt: 73 gramFinns i förpackningen: Trådlös mobilladdare, metallring, strömkabel (1 meter), användarmanual. Trådlös laddare 2,3 13 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare