Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vit trådlös Qi-laddningsplatta med LED-indikator

Belkin 10W Wireless Charging Pad with PSU White

  Art.nr: 1012593
 • 10 W trådlös laddningsplatta
 • Halkfri silikonyta
 • Optimerad för Samsung och Apple smartphones
 • Ladda med skalet på
 • Quick Charge 3.0 väggladdare medföljer

Kombinera med

Belkin 10W Wireless Charging Pad with PSU White
Produkt du tittar på: Vit trådlös Qi-laddningsplatta med LED-indikator
Belkin 10W Wireless Charging Pad with PSU White

349:-

Andersson Cable drop medium 6-p Black/White

19:-

Andersson Micro-USB Cable 3m Black 2.4A

99:-


 • Pris: 467:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad är en laddplatta som ingår i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådlösa laddare som har finjusterats för att ge snabb, effektiv och säker laddning till Qi-kompatibla enheter. Den eleganta utformningen gör att laddaren passar väl in i alla miljöer och tack vare den halkfria silikonytan kan du vara säker på att din telefon ligger stilla under laddning.

Laddaren stödjer laddning av din telefon, även med skalet på och är dessutom utrustad med en LED-indikator som informerar dig om eventuella störningar som kan påverka laddningen.

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S9, S10 och S20, Note10, iPhone X, XS och XS Max och iPhone 11.

Trådlös laddplatta med Qi-laddning

Ännu snabbare laddning till Samsung och Apple smartphones

Denna laddplatta är perfekt för dig som vill ladda upp din Samsung-telefon eller iPhone extra snabbt. Qi-tekniken har optimerats ytterligare för att kunna erbjuda en laddningseffekt på upp till 9 W för Samsung-enheter och 7.5 W för iPhones. Övriga Qi-kompatibla enheter laddas med en effekt på 5 W.

Indikator för säker laddning

Med BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad kan du alltid känna dig trygg medans din mobil är på laddning. När telefonen ligger korrekt på plattan och laddar lyser en vit LED-lampa för att indikera lyckad och säker laddning. Ifall laddaren känner av föremål som kan störa signalen så ger LED-indikatorn istället från sig ett gult ljus för att signalera att du bör flytta på något närliggande föremål. 

LED-indikator för säker laddning

Ladda med skalet på

Du behöver inte tänka på att ta av skalet från din mobiltelefon innan laddning. Laddplattan är designad för att ladda din telefon, även med skalet på. Laddaren stödjer laddning av telefoner med skal i plast, med en tjocklek på upp till 3 mm.

Ladda med skalet på

Quick Charge 3.0 väggladdare

Den Quick Charge-kompatibla väggladdaren och kabeln ser till så att Qi-laddaren har de bästa förutsättningarna för effektiv laddning av din mobiltelefon. Du kan dessutom använda väggladdaren och kabeln för att ladda upp Quick Charge-kompatibla enheter från 0 % till 80 % på bara några minuter, om du snabbt behöver ladda telefonen innan du ger dig ut.

Quick Charge 3.0 väggladdare

I förpackningen

 • BOOST↑CHARGE Wireless Charging Pad 10W
 • 1,2 meter USB-A till micro-USB
 • Strömadapter
 • Snabbstartsguide
1012593 1012593 Belkin Belkin 10W Wireless Charging Pad with PSU White WIA001vfWH Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad är en laddplatta som ingår i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådlösa laddare som har finjusterats för att ge snabb, effektiv och säker laddning till Qi-kompatibla enheter. Den eleganta utformningen gör att laddaren passar väl in i alla miljöer och tack vare den halkfria silikonytan kan du vara säker på att din telefon ligger stilla under laddning.Laddaren stödjer laddning av din telefon, även med skalet på och är dessutom utrustad med en LED-indikator som informerar dig om eventuella störningar som kan påverka laddningen. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S9, S10 och S20, Note10, iPhone X, XS och XS Max och iPhone 11. Ännu snabbare laddning till Samsung och Apple smartphones Denna laddplatta är perfekt för dig som vill ladda upp din Samsung-telefon eller iPhone extra snabbt. Qi-tekniken har optimerats ytterligare för att kunna erbjuda en laddningseffekt på upp till 9 W för Samsung-enheter och 7.5 W för iPhones. Övriga Qi-kompatibla enheter laddas med en effekt på 5 W. Indikator för säker laddning Med BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad kan du alltid känna dig trygg medans din mobil är på laddning. När telefonen ligger korrekt på plattan och laddar lyser en vit LED-lampa för att indikera lyckad och säker laddning. Ifall laddaren känner av föremål som kan störa signalen så ger LED-indikatorn istället från sig ett gult ljus för att signalera att du bör flytta på något närliggande föremål.  Ladda med skalet på Du behöver inte tänka på att ta av skalet från din mobiltelefon innan laddning. Laddplattan är designad för att ladda din telefon, även med skalet på. Laddaren stödjer laddning av telefoner med skal i plast, med en tjocklek på upp till 3 mm. Quick Charge 3.0 väggladdare Den Quick Charge-kompatibla väggladdaren och kabeln ser till så att Qi-laddaren har de bästa förutsättningarna för effektiv laddning av din mobiltelefon. Du kan dessutom använda väggladdaren och kabeln för att ladda upp Quick Charge-kompatibla enheter från 0 % till 80 % på bara några minuter, om du snabbt behöver ladda telefonen innan du ger dig ut. I förpackningen BOOST↑CHARGE Wireless Charging Pad 10W1,2 meter USB-A till micro-USBStrömadapterSnabbstartsguide Trådlös laddare 4,8 8 349 SEK 349 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare