Vit trådlös Qi-laddningsplatta med LED-indikator

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad White

  Art.nr: 1009363
 • 10 W trådlös laddningsplatta
 • Halkfri silikonyta
 • Optimerad för Samsung och Apple smartphones
 • Ladda med skalet på
 • Quick Charge 3.0 väggladdare medföljer

Kombinera med

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad - White
Vit trådlös Qi-laddningsplatta med LED-indikator

299:-


 • Pris: 428:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Belkin Boost Up Wireless Charging Pad - White
Vit trådlös Qi-laddningsplatta med LED-indikator

299:-


 • Pris: 318:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad är en laddplatta som ingår i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådlösa laddare som har finjusterats för att ge snabb, effektiv och säker laddning till Qi-kompatibla enheter. Den eleganta utformningen gör att laddaren passar väl in i alla miljöer och tack vare den halkfria silikonytan kan du vara säker på att din telefon ligger stilla under laddning.

Laddaren stödjer laddning av din telefon, även med skalet på och är dessutom utrustad med en LED-indikator som informerar dig om eventuella störningar som kan påverka laddningen.

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S8, S9 och S10, Note10, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max.  

Trådlös laddplatta med Qi-laddning

Ännu snabbare laddning till Samsung och Apple smartphones

Denna laddplatta är perfekt för dig som vill ladda upp din Samsung-telefon eller iPhone extra snabbt. Qi-tekniken har optimerats ytterligare för att kunna erbjuda en laddningseffekt på upp till 9 W för Samsung-enheter och 7.5 W för iPhones. Övriga Qi-kompatibla enheter laddas med en effekt på 5 W.

LED-indikator för säker laddning

Med BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad kan du alltid känna dig trygg medans din mobil är på laddning. När telefonen ligger korrekt på plattan och laddar lyser en vit LED-lampa för att indikera lyckad och säker laddning. Ifall laddaren känner av föremål som kan störa signalen så ger LED-indikatorn istället från sig ett gult ljus för att signalera att du bör flytta på något närliggande föremål. 

LED-indikator för säker laddning

Ladda med skalet på

Du behöver inte tänka på att ta av skalet från din mobiltelefon innan laddning. Laddplattan är designad för att ladda din telefon, även med skalet på. 

Laddaren stödjer laddning av telefoner med skal i plast, med en tjocklek på upp till 3 mm.

Ladda med skalet på

Quick Charge 3.0 väggladdare

Den Quick Charge-kompatibla väggladdaren och kabeln ser till så att Qi-laddaren har de bästa förutsättningarna för effektiv laddning av din mobiltelefon. Du kan dessutom använda väggladdaren och kabeln för att ladda upp Quick Charge-kompatibla enheter från 0 % till 80 % på bara några minuter, om du snabbt behöver ladda telefonen innan du ger dig ut.

Quick Charge 3.0 väggladdare medföljer
1009363 Belkin Belkin Boost Up Wireless Charging Pad White F7U082vfWHT Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad är en laddplatta som ingår i Belkins BOOST↑UP™-produktserie. En serie trådlösa laddare som har finjusterats för att ge snabb, effektiv och säker laddning till Qi-kompatibla enheter. Den eleganta utformningen gör att laddaren passar väl in i alla miljöer och tack vare den halkfria silikonytan kan du vara säker på att din telefon ligger stilla under laddning.Laddaren stödjer laddning av din telefon, även med skalet på och är dessutom utrustad med en LED-indikator som informerar dig om eventuella störningar som kan påverka laddningen. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S8, S9 och S10, Note10, iPhone 8, 8 Plus och X, XS och XS Max.   Ännu snabbare laddning till Samsung och Apple smartphones Denna laddplatta är perfekt för dig som vill ladda upp din Samsung-telefon eller iPhone extra snabbt. Qi-tekniken har optimerats ytterligare för att kunna erbjuda en laddningseffekt på upp till 9 W för Samsung-enheter och 7.5 W för iPhones. Övriga Qi-kompatibla enheter laddas med en effekt på 5 W. LED-indikator för säker laddning Med BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad kan du alltid känna dig trygg medans din mobil är på laddning. När telefonen ligger korrekt på plattan och laddar lyser en vit LED-lampa för att indikera lyckad och säker laddning. Ifall laddaren känner av föremål som kan störa signalen så ger LED-indikatorn istället från sig ett gult ljus för att signalera att du bör flytta på något närliggande föremål.  Ladda med skalet på Du behöver inte tänka på att ta av skalet från din mobiltelefon innan laddning. Laddplattan är designad för att ladda din telefon, även med skalet på. Laddaren stödjer laddning av telefoner med skal i plast, med en tjocklek på upp till 3 mm. Quick Charge 3.0 väggladdare Den Quick Charge-kompatibla väggladdaren och kabeln ser till så att Qi-laddaren har de bästa förutsättningarna för effektiv laddning av din mobiltelefon. Du kan dessutom använda väggladdaren och kabeln för att ladda upp Quick Charge-kompatibla enheter från 0 % till 80 % på bara några minuter, om du snabbt behöver ladda telefonen innan du ger dig ut. Trådlös laddare 4,1 20 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare