Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös laddstation för både iPhone och Apple Watch

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch White

  Art.nr: 1006391
  • 7,5W trådlös Qi-laddning för iPhones
  • 5 W trådlös laddning för Apple Watch
  • USB-A-port för en tredje enhet
  • Magnetisk kontakt för Apple Watch
  • Fungerar även med mobilskal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Dock är den perfekta lösningen för trådlös laddning av både din iPhone och Apple Watch samtidigt. Denna laddstation erbjuder trådlös laddning för alla typer av Qi-kompatibla mobiltelefoner, men är speciellt anpassad för iPhones. Laddstationen har även en magnetisk laddplatta för Apple Watch så du kan ladda både mobilen och klockan samtidigt. På baksidan hittar du en USB-port för att även kunna ladda en tredje enhet med sladd.

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch
Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch

Snabb trådlös laddning

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock är ett smart laddställ för både din iPhone och Apple Watch med trådslös laddning för båda enheter.
Den trådlösa Qi-laddningen har stöd för 7,5 W snabbladdning av din iPhone för att du snabbt ska nå upp till 100% igen. Laddplattan är självklart kompatibel med alla mobiler som stöder trådlös Qi-laddning. 
Laddstationen fungerar dessutom som ett smidigt stativ för din mobil vilket ger dig en bra överblick över skärmen.

Till höger om laddplattan för mobil sticker det upp en rund laddplatta med magnetisk kontakt för Apple Watch som ger en trådlös snabbladdning på 1 A / 5 W. Dessutom hamnar klockan i perfekt överblicksvinkel så du kan använda klockans väckningsalarm medan du laddar.

Powerhouse Charing Dock klarar att ladda både din iPhone och Apple Watch samtidigt. Laddstationen får ström via medföljande kabel och strömadapter.

Fungerar med mobilskal

Ladda din mobil trådlöst utan att plocka bort eventuellt mobilskal. Mobilskal gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material med en tjocklek upp till 3 mm påverkar inte trådlös laddning utan kan sitta kvar på telefonen.
Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället. Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt.

USB-kontakt för laddning av ytterligare en enhet

Inte nog med att du kan ladda både telefonen och smartklockan samtidigt, så klarar Belkin BoostUp Wireless Charging Dock även av att ladda ytterligare en enhet med sladd, tack vare USB-A-porten på baksidan. Porten ger en laddning på 5 Watt / 1 Ampere och kan användas för att ladda exempelvis en till mobil, din iPad, powerbank, AirPods med flera. 
Detta gör Belkin BoostUp Wireless Charging Dock till din kompletta laddstation.

Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch
Belkin Belkin BoostUp Wireless Charging Dock 7,5 W iPhone/Apple Watch White F8J235vfWHT Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Dock är den perfekta lösningen för trådlös laddning av både din iPhone och Apple Watch samtidigt. Denna laddstation erbjuder trådlös laddning för alla typer av Qi-kompatibla mobiltelefoner, men är speciellt anpassad för iPhones. Laddstationen har även en magnetisk laddplatta för Apple Watch så du kan ladda både mobilen och klockan samtidigt. På baksidan hittar du en USB-port för att även kunna ladda en tredje enhet med sladd. Snabb trådlös laddning Belkin BoostUp Wireless Charging Dock är ett smart laddställ för både din iPhone och Apple Watch med trådslös laddning för båda enheter. Den trådlösa Qi-laddningen har stöd för 7,5 W snabbladdning av din iPhone för att du snabbt ska nå upp till 100% igen. Laddplattan är självklart kompatibel med alla mobiler som stöder trådlös Qi-laddning. Laddstationen fungerar dessutom som ett smidigt stativ för din mobil vilket ger dig en bra överblick över skärmen. Till höger om laddplattan för mobil sticker det upp en rund laddplatta med magnetisk kontakt för Apple Watch som ger en trådlös snabbladdning på 1 A / 5 W. Dessutom hamnar klockan i perfekt överblicksvinkel så du kan använda klockans väckningsalarm medan du laddar. Powerhouse Charing Dock klarar att ladda både din iPhone och Apple Watch samtidigt. Laddstationen får ström via medföljande kabel och strömadapter. Fungerar med mobilskal Ladda din mobil trådlöst utan att plocka bort eventuellt mobilskal. Mobilskal gjorda av plast, silikon och andra gummiliknande material med en tjocklek upp till 3 mm påverkar inte trådlös laddning utan kan sitta kvar på telefonen. Skal av metall kan dock påverka trådlös laddning och bör inte användas på laddstället. Tänk också på att inte lägga andra metallföremål på laddaren, som exempelvis nycklar eller mynt. USB-kontakt för laddning av ytterligare en enhet Inte nog med att du kan ladda både telefonen och smartklockan samtidigt, så klarar Belkin BoostUp Wireless Charging Dock även av att ladda ytterligare en enhet med sladd, tack vare USB-A-porten på baksidan. Porten ger en laddning på 5 Watt / 1 Ampere och kan användas för att ladda exempelvis en till mobil, din iPad, powerbank, AirPods med flera. Detta gör Belkin BoostUp Wireless Charging Dock till din kompletta laddstation. Trådlös laddare 5 1 1499 SEK 1499 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Trådlös laddare