Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Magnetisk bilhållare med trådlös snabbladdning

Pitaka MagEZ Mount Qi (Clip version)

  Art.nr: 1009815
 • För smartphones med MagEZ Case
 • Fästs i bilventilationen
 • Högkvalitativa magneter
 • Stöd för snabbladdning
 • Värmeavledande design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Pitaka MagEZ Mount Qi är en kombinerad mobilhållare och trådlös laddplatta för bilen. MagEZ Mount fästs enkelt i bilventilationen och håller din Pitaka MagEZ Case-beklädda smartphone på plats med hjälp av nio starka N52-T-klassade magneter. Med Qi-snabbladdning kan du dessutom känna dig trygg i att batteriet på din enhet är laddat när du anländer till din slutdestination. Flexibel konstruktion, bakgrundsbelysning och sömlös integrering med övriga Pitaka-produkter är några andra funktioner som gör MagEZ Mount Qi till den perfekta billaddaren.

Qi-laddning

Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S10, S10+ och iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.  

Hitta den perfekta visningsvinkeln

Oavsett om du vill ha din smartphone ståendes för enkel överblick över dina notiser, eller föredrar liggande visning när GPS:en är igång så kan MagEZ Mount Qi hjälpa dig att hitta rätt. Plattan som du fäster din telefon på sitter monterad på en kulled som möjliggör hög flexibilitet och 360° rotation. Växla mellan stående och liggande visning utan ansträngning, och med bibehållen fokus på det viktigaste.

Sval och säker snabbladdning

Det är inte bara de starka magneterna och den enkla rotationen gör MagEZ Mount Qi till en säker lösning. En genomtänkt värmeavledningsdesign håller din telefon sval under laddning, och om den skulle hettas upp finns det dessutom inuti fästet en inbyggd fläkt som kyler ytterligare. Kombinera detta med inbyggt övervolts- och strömskydd och njut av säker och pålitlig laddning i alla lägen. 

För att garantera att den trådlösa laddningen fungerar rekommenderar Pitaka att MagEZ Mount Qi används tillsammans med en telefon som har ett Pitaka MagEZ Case (Pro). Kompatibilitet gällande trådlös laddning garanteras ej med andra magnetiska skal.

I förpackningen

 • MagEZ Mount Qi
 • USB Type C-kabel (1 meter)
 • Bruksanvisning
1009815 Pitaka Pitaka MagEZ Mount Qi (Clip version) CM002Q Pitaka MagEZ Mount Qi är en kombinerad mobilhållare och trådlös laddplatta för bilen. MagEZ Mount fästs enkelt i bilventilationen och håller din Pitaka MagEZ Case-beklädda smartphone på plats med hjälp av nio starka N52-T-klassade magneter. Med Qi-snabbladdning kan du dessutom känna dig trygg i att batteriet på din enhet är laddat när du anländer till din slutdestination. Flexibel konstruktion, bakgrundsbelysning och sömlös integrering med övriga Pitaka-produkter är några andra funktioner som gör MagEZ Mount Qi till den perfekta billaddaren. Qi-laddning Qi [tʃiː] betyder energiflöde på kinesiska och har fått ge namn till den helt klart vanligaste standarden i Europa inom trådlös laddning av elektronikprodukter. Det är den standard som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter, bland annat Galaxy S10, S10+ och iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.   Hitta den perfekta visningsvinkeln Oavsett om du vill ha din smartphone ståendes för enkel överblick över dina notiser, eller föredrar liggande visning när GPS:en är igång så kan MagEZ Mount Qi hjälpa dig att hitta rätt. Plattan som du fäster din telefon på sitter monterad på en kulled som möjliggör hög flexibilitet och 360° rotation. Växla mellan stående och liggande visning utan ansträngning, och med bibehållen fokus på det viktigaste. Sval och säker snabbladdning Det är inte bara de starka magneterna och den enkla rotationen gör MagEZ Mount Qi till en säker lösning. En genomtänkt värmeavledningsdesign håller din telefon sval under laddning, och om den skulle hettas upp finns det dessutom inuti fästet en inbyggd fläkt som kyler ytterligare. Kombinera detta med inbyggt övervolts- och strömskydd och njut av säker och pålitlig laddning i alla lägen.  För att garantera att den trådlösa laddningen fungerar rekommenderar Pitaka att MagEZ Mount Qi används tillsammans med en telefon som har ett Pitaka MagEZ Case (Pro). Kompatibilitet gällande trådlös laddning garanteras ej med andra magnetiska skal. I förpackningen MagEZ Mount QiUSB Type C-kabel (1 meter)Bruksanvisning Trådlös laddare 599 SEK 599 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Trådlös laddare