Samsung Wireless Charger Duo Watch (w TA) White - Trådlös laddare för smartphone och Galaxy Watch
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös laddare för smartphone och Galaxy Watch

Samsung Wireless Charger Duo Watch (w TA) White

  Art.nr: 1016011
  • Stöd för 9 W
  • LED-indikator
  • Ladda med skal på
  • Ladda kompatibla enheter
Färg/Variant: Vit

599:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung Wireless Charger Duo är en trådlös laddar som gör det smidigt för dig att ladda din smartphone och Galaxy Watch samtidigt. Med stöd för snabbladdning på upp till 9 W får du upp batterinivån på din mobil snabbt. Den kompakta designen av laddaren gör den smidig att placera vart du än behöver den utan att den tar plats och sticker ut från sin omgivning. Dessutom är den lätt att använda, du behöver bara lägga din enhet direkt på laddaren så ser du sedan på LED-indikatorn hur mycket den är laddad.

Snabbladdning

Behöver du ladda din mobil snabbt är fördelen med Wireless Charger Duo att den har snabbladdningsfunktion på upp till 9 W. Få upp mobilen till 100% snabbt och oroa dig inte över batteritiden. Du kan ladda dina enheter även med skal och fodral på. Wireless Charger Duo klarar skal och fodral med upp till 3 mm tjocklek, så du kan lämna skalet på.

Ladda flera enheter samtidigt

Det praktiska med Wireless Charger Duo är att du kan ladda två enheter samtidigt, en mobil och en Galaxy Watch eller trådlösa hörlurar och en Galaxy Watch, placera enheterna direkt på ytan och ladda. För att laddningsplattan ska ladda din enhet krävs det att den är Qi-kompatibel, vilket stöder trådlös laddning. På högersidan av laddaren finns det en inbyggd magnet som håller din Galaxy Watch* på plats under laddningen.

*Stödjer endast Galaxy Watch-enheter. Stödjer inte Galaxy Fit-produkter.

LED indikator

Den trådlösa laddningsplattan har på framsidan LED-indikatorer i olika färger som visar laddningsstatusen av den enhet du laddar. Under dagtid lyser indikatorerna starkt och tydlig medan de dimrar ned ljusstyrkan på natten för att inte störa.