Zens Fast Wireless Charger Stand 15 W - Trådlös snabbladdare med justerbar ställfunktion
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös snabbladdare med justerbar ställfunktion

Zens Fast Wireless Charger Stand 15 W

  Art.nr: 248159
 • Stöd för: 15 W / 2,5 A
 • För Qi-kompatibla mobiler
 • AC-adapter medföljer
 • Placera och ladda
 • Anti-halkyta av gummi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Framtiden är trådlös. Var redo för den med ZENS Fast Wireless Charger Stand / Base 15 W (ZESC07B/00). Denna trådlösa laddare med 15 W snabbladdning låter dig snabbt och enkelt ladda din Qi-kompatibla smartphone utan att krångla med sladdar, samtidigt som laddaren bistår som ett praktiskt stativ till din mobil. Perfekt för att ha översikt över telefonen framför datorn på skrivbordet eller på nattduksbordet bredvid sängen.

Fast Wireless Charger Stand / Base 15 W trådlösa laddare använder sig av Qi-teknik som betyder energiflöde på kinesiska. Anslut laddare till ett vägguttag, sedan är det bara att placera din mobil för att börja ladda trådlöst. Laddaren stänger automatiskt av sig när din mobil är fulladdad, och har en ultralåg energiförbrukning vid standby.
ZENS Fast Wireless Charger har en gummerad kontaktyta som gör att din mobiltelefon ligger eller står stadigt och laddar utan att halka omkring. 

15 W snabbladdning

ZENS Fast Wireless Charger Stand / Base 15 W har stöd för att överföra 15 watt vilket i teorin är lika snabbt som vanlig laddning med sladd. Har din mobiltelefon stöd för snabbladdning kan du räkna med snabba laddtider.

Justerbar ställfunktion

Zens Fast Wireless Charger Stand / Base har en konstruktion som gör att du kan vinkla själva laddplattan mot basen för att ställa mobilen upp och därmed få ett praktiskt stativ till telefonen. Placera laddaren på skrivbordet och få en smidig överblick på mobilskärmen medan du spelar, eller jobbar - eller placera den på sängbordet för att enkelt kunna se klockan under natten.
Du justerar själv vinkeln på laddplattan för att hitta det perfekta läget, eller viker den platt ner mot basen för kompaktare och mer diskret utformning.

För alla Qi-kompatibla mobiler

ZENS Fast Wireless Charger laddar alla mobiltelefoner med Qi inbyggt, exempelvis Samsung Galaxy S8 och Apple iPhone 8. Qi är den helt klart vanligaste standarden i Europa och som de allra flesta mobiltillverkare integrerar i sina enheter. Om din telefon inte har inbyggt stöd för Qi finns det i vissa fall separata laddskal man sätter på telefonen för att kunna ladda trådlöst. Att ladda trådlöst via Qi-teknik fungerar ihop oavsett märke.

Specifikationer

 • Tillverkarartikelnummer: ZESC07B/00
 • Dimensioner: 113 x 113 x 25 mm
 • Vikt: 200 g
 • DC 2,5
 • Input: 12 V / 1.6 A
 • Output: >15 W
 • Gummerad yta
 • I förpackningen: ZENS Fast wireless charger, AC-adapter, instruktionsmanual  

Hur fungerar trådlös laddning?

Trådlös laddning har funnits i många år. Att ström kan överföras genom luften utan sladdar fungerar via elektromagnetisk induktion, och som upptäcktes redan på 1830-talet. Du har säkert använt det själv under lång tid om du har en elektrisk tandborste hemma exempelvis.Det fungerar enkelt förklarat att en sändare (laddaren) och en mottagare (exempel mobiltelefon) placeras nära varandra för att starta ett magnetiskt fält med en spole som skapar en elektrisk spänning som laddar batteriet.

Fördelar med trådlös laddning

Det kan verka trivialt att slippa koppla in en sladd i telefonen för att ladda den, men så snart man vant sig vid trådlös laddning kommer det vara lika självklart som att man ansluter en dator till WiFi istället för att koppla in en nätverkssladd. 

Fördelarna med att ladda mobilen trådlöst är bland annat att det blir mindre slitage på laddkontakten, samt att det blir enklare att avbryta laddningen om du behöver telefonen, för att sedan återuppta laddningen när du är klar.
Ofta väntar man också med att koppla in en sladd för att ladda tills det börjar krisa med batterinivån, och tar heller inte loss telefonen förrän den är fulladdad. Med trådlös laddning får man ofta andra vanor och laddar oftare och kortare perioder. Detta är inget som sliter på dagens mobilbatterier - snarare tvärtom så mår batterierna bäst av att hålla sig mellan 20-80%.

Kan jag ha skal på mobilen när jag laddar trådlöst?

Att ladda mobilen trådlöst med Qi innebär att man utnyttjar ett magnetfält. Om du använder skal på din telefon kan det påverka trådlös laddning. Skal gjorda i material som plast, silikon och gummi påverkar inte trådlös laddning, men skal gjorda i metaller (exempel aluminium) inverkar däremot på magnetfält, och kan eventuellt komma att störa eller hindra trådlös laddning.