Slimmad USB-väggladdare i rund design

Andersson Wall charger 1xUSB 2.4A Round

  Art.nr: 1004022
 • Total output: 2,4 A (12 W)
 • 1x USB-A
 • Laddning av mobiltelefoner, surfplattor m.m.
 • CE-märkt
 • Rund design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en liten, kompakt och snygg USB-väggladdare med styrka på 2,4 A. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m.

Väggladdarens runda och slimmade design gör att den på ett snygg och smidigt sätt passar perfekt i vägguttag eller i grendosor även där det är ont om utrymme. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 12 W.
USB-kabel medföljer inte.

Andersson Wall Charger Round

Strömstyrka på 2,4 A

Väggladdaren har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Andersson Wall Charger

Specifikationer

 • Output: 2.4 A (12W)
 • Input: AC100-240V, 50-60HZ
 • Ø 42.6 x 56 mm
1004022 Andersson Andersson Wall charger 1xUSB 2.4A Round TC01B5 Andersson Wall Charger är en liten, kompakt och snygg USB-väggladdare med styrka på 2,4 A. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m. Väggladdarens runda och slimmade design gör att den på ett snygg och smidigt sätt passar perfekt i vägguttag eller i grendosor även där det är ont om utrymme. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 12 W.USB-kabel medföljer inte. Strömstyrka på 2,4 A Väggladdaren har en strömstyrka på 2,4 A vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.   CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer Output: 2.4 A (12W)Input: AC100-240V, 50-60HZØ 42.6 x 56 mm Väggladdare 3 2 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare