Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väggladdare med trippla USB-uttag

Andersson Wall Charger 3 USB 4.8A

  Art.nr: 240821
  • Total output: 4,8 A (24 W)
  • 3x USB-A 2,4 A
  • Ladda upp till tre enheter samtidigt
  • För surfplatta och mobil
  • Perfekt hemma eller på resan

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en kompakt väggladdare med tre stycken USB-portar för snabb och smidig laddning av flera USB-drivna enheter samtidigt. Använd laddare för att ladda mobiltelefon, surfplatta, kamera, GPS, bärbar spelkonsol och andra USB-drivna enheter. Laddaren har en maxstyrka på 4,8 A och varje uttag ger en styrka på upp till 2.4 A. 
Tänk på att det inte medföljer en USB-kabel.

Andersson Wall Charger

Strömstyrka på 2,4 A

Väggladdarens USB-portar har en strömstyrka på 2,4 A vardera vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

240821 Andersson Andersson Wall Charger 3 USB 4.8A Andersson Wall Charger är en kompakt väggladdare med tre stycken USB-portar för snabb och smidig laddning av flera USB-drivna enheter samtidigt. Använd laddare för att ladda mobiltelefon, surfplatta, kamera, GPS, bärbar spelkonsol och andra USB-drivna enheter. Laddaren har en maxstyrka på 4,8 A och varje uttag ger en styrka på upp till 2.4 A. Tänk på att det inte medföljer en USB-kabel. Strömstyrka på 2,4 A Väggladdarens USB-portar har en strömstyrka på 2,4 A vardera vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Väggladdare 4,4 8 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Mobilladdare
  4. Väggladdare