Metallfärgad USB-väggladdare med dubbla USB-portar

Andersson Wall Charger Space Gray 4.8A

  Art.nr: 1004072
 • Total output:4,8 A (24 W)
 • 2x USB-A 2,4 A
 • Snygg och kompakt i metallfärg
 • Effektiv laddning av mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks m.m.
 • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger är en liten, kompetent och stilren USB-väggladdare med dubbla USB-portar och en sammanlagd styrka på 4.8 A. Perfekt om du vill ladda både surfplatta och mobiltelefon samtidigt. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 24 W. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m. USB-kablar medföljer inte.

Den effektiva väggladdaren kommer i kompakt design och snygg metallfärg. Perfekt för att ha med sig i väskan för snabb laddning.

Strömstyrka på 4.8 A

Väggladdaren har dubbla uttag med en strömstyrka på 2,4 A vardera, vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor. 

Andersson Wall Charger Space Grey

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Andersson Wall Charger Space Grey

Specifikationer:

 • 2x USB-A 2,4 A
 • Maximal output: 4,8 A (24 W)
 • CE-märkt
 • Färg: Rymdgrå
 • USB-kablar medföljer inte
1004072 Andersson Andersson Wall Charger Space Gray 4.8A NON18053003 Andersson Wall Charger är en liten, kompetent och stilren USB-väggladdare med dubbla USB-portar och en sammanlagd styrka på 4.8 A. Perfekt om du vill ladda både surfplatta och mobiltelefon samtidigt. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 24 W. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks, kameror, hörlurar, bärbara spelkonsoler m.m. USB-kablar medföljer inte. Den effektiva väggladdaren kommer i kompakt design och snygg metallfärg. Perfekt för att ha med sig i väskan för snabb laddning. Strömstyrka på 4.8 A Väggladdaren har dubbla uttag med en strömstyrka på 2,4 A vardera, vilket innebär att du med en kompatibel USB-kabel kan få en tillräckligt snabb laddningshastighet för att effektivt ladda större USB-enheter som t.ex. surfplattor.  CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU: s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: 2x USB-A 2,4 AMaximal output: 4,8 A (24 W)CE-märktFärg: RymdgråUSB-kablar medföljer inte Väggladdare 4,5 4 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare