USB-C-väggladdare med Power Delivery

Andersson Wall charger Type C-PD 3A

  Art.nr: 1003992
 • Total output: 3 A (18 W)
 • 1x USB-C
 • Power Delivery
 • För USB-C-drivna enheter
 • Fungerar som snabbladdare för iPhone 8 och senare

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson Wall Charger en kompakt och stark väggladdare med styrka på 3 A avsedd för laddning av USB-C drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Med styrka på 3 A och stöd för Power Delivery kan du njuta av riktigt snabb och effektiv laddning av dina enheter. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 18 W. USB-C-kabel medföljer inte.

Power Delivery – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning

Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.
Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. 

Andersson Wall Charger USB-C PD

Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Fungerar som snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

CE-märkt laddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Specifikationer:

 • 1x USB-C
 • Power Delivery
 • Input: AC 100V-240V, 50/60Hz
 • Output: 5V/3A, 9V72A, 12V/1.5A
 • Total output: Max 18 W
 • Dimensioner: 50 x 44 x 23 mm
1003992 Andersson Andersson Wall charger Type C-PD 3A PD-207 Andersson Wall Charger en kompakt och stark väggladdare med styrka på 3 A avsedd för laddning av USB-C drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor och bärbara spelkonsoler. Med styrka på 3 A och stöd för Power Delivery kan du njuta av riktigt snabb och effektiv laddning av dina enheter. Väggladdaren är CE-märkt och har en maximal output på 18 W. USB-C-kabel medföljer inte. Power Delivery – Ny teknik för snabb, kraftfull och skonsam laddning Väggladdaren är utrustad med stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en ny sorts laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren.Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas.  Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery. Fungerar som snabbladdare för iPhone iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone. CE-märkt laddare USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Specifikationer: 1x USB-CPower DeliveryInput: AC 100V-240V, 50/60HzOutput: 5V/3A, 9V72A, 12V/1.5ATotal output: Max 18 WDimensioner: 50 x 44 x 23 mm Väggladdare 4,1 9 129 SEK 129 NewCondition InStock
 1. Telefon & GPS
 2. Mobiltelefontillbehör
 3. Mobilladdare
 4. Väggladdare